Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Alles-in-één ventilatieoplossing voor renovatieprojecten

Alles-in-één ventilatieoplossing voor renovatieprojecten

Maak nu kennis met het MVS-15RHBP renovatiepakket. De nieuwste toevoeging in de reeks MVS-15 woonhuisventilatoren van Orcon is begin dit jaar geïntroduceerd en nu al hét voorkeursproduct van installateurs. Onder andere vanwege het grote installatiegemak, in iedere situatie. Dankzij het renovatiepakket hoeven installateurs minder modellen op voorraad te nemen. Bovendien hebben zij altijd de juiste oplossing voorhanden, ongeacht of een perilex of randaarde aansluiting aanwezig is. De MVS-15 woonhuisventilatoren zijn geschikt als centraal mechanisch ventilatiesysteem voor de luchtafzuiging in keukens, badkamers en toiletten in enkele woningen.

De alles-in-één ventilatieoplossing van Orcon beschikt standaard over een ingebouwde vochtsensor en de mogelijkheid om uit te breiden naar CO2-vraagsturing, waarmee een zeer hoge EPC-winst behaald kan worden. Bovendien is deze serie veruit de efficiëntste en stilste in de markt, dankzij een innovatieve Greentech radical gelijkstroommotor met composiet waaier en aerodynamisch EPP-scrol (slakkenhuis).

Perilex en randaarde

Mechanische ventilatiesystemen worden vaak in twee versies aangeboden: perilex en randaarde. Waar perilex-systemen met name worden toegepast in combinatie met fysieke, bedrade schakelaars, spelen randaarde stekers in op de groeiende vraag naar RF-bedieningen en slimme sensoren die op afstand signalen uitsturen. Wanneer installateurs een defect systeem moeten vervangen, zijn zij vaak afhankelijk van de gekozen schakelaar. Echter niet met het renovatiepakket, waarin zowel een perilex als randaarde steker zijn opgenomen. Hierdoor kan het renovatiepakket in elke situatie worden toegepast. Het simpelweg plaatsen van de juiste steker is voldoende, waarna het ventilatiesysteem geïnstalleerd kan worden. Bovendien worden standaard een 15RF afstandsbediening en vier MKL-afzuigventielen meegeleverd. Dankzij het compacte formaat en de vele aansluitpunten kunnen de woonhuisventilatoren op tal van plekken worden toegepast, zelfs onder een hoek of aan het plafond.

Makkelijk uit te breiden

Op elk toestel kunnen maar liefst 20 RF-bedieningen of sensoren worden aangemeld, waaronder extra CO2-sensoren. Ook zijn de toestellen erg gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te installeren én vergen ze vrijwel geen onderhoud. Wanneer toch onderhoud benodigd is, kan dit vaak ter plekke en snel worden opgelost. Alle onderdelen zijn namelijk zeer makkelijk te bereiken en/of te vervangen. Bovendien wordt veel ondersteuning geboden bij technische vragen, middels uitgebreide handleidingen, instructievideo’s en telefonische support.

De MVS-15 woonhuisventilator in het kort:

  • Inclusief geïntegreerde vochtsensor.
  • De stilste én meest efficiënte in alle standen.
  • Hoogste EPC-winst.
  • Royale capaciteit van 435 m³/h bij 200 Pa.
  • 5 aansluitpunten voor luchtafzuiging incl. achteraansluiting.
  • 28 instelmogelijkheden voor luchtdebiet.
  • Onderaansluiting voorzien van Ø 160 of Ø 125 mm.
  • Kunststof behuizing is 100% recyclebaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.