Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Alklima geeft aftrap Vakhelden campagne tijdens Building Holland

Alklima geeft aftrap Vakhelden campagne tijdens Building Holland

Alklima geeft tijdens de beurs Building Holland (9 t/m 11 april 2019, RAI Amsterdam) de aftrap van een nieuwe campagne waarmee waardering wordt gevraagd voor vakmanschap.

Dit vakmanschap vinden we bij de vakhelden: de professionals bij installateurs die de premiumproducten van Mitsubishi Electric installeren, service verlenen en onderhoud uitvoeren. Het eindresultaat van een project komt altijd tot stand door teamwork, maar de mensen in het veld zijn degenen die bij de zakelijke en particuliere klanten het verschil kunnen maken.

Vakhelden campagne

De Vakhelden campagne van Alklima heeft een sterke link met Alklima’s opleidingsinitiatief Alklima College. Onder de paraplu van het Alklima College wordt naast trainingen en workshops ook de officieel erkende MBO-3 opleiding Inspectiemonteur Koudetechniek verzorgd.

Wie investeert in vakmanschap en techniek en er zelfs een MBO-3 opleiding voor aanbiedt, moet daar ook zijn waardering voor laten blijken. Daarnaast wil Alklima via de Vakhelden campagne laten zien hoe geweldig het werk in de klimaattechniek is. Zo hoopt het bedrijf ook jongeren te enthousiasmeren om bij te dragen aan het maatschappelijk zeer relevante thema energietransitie.

Tijdens de campagne kunnen installateurs hun collega aanmelden via de website www.vakheld.nl die live gaat vanaf de beurs Building Holland.

Deelnemers worden door Alklima gevolgd en krijgen gedurende het jaar aandacht voor hun vakmanschap of bijzondere prestatie(s). In november zullen de vakhelden tijdens de jaarlijkse Alklima WinterBBQ worden bekendgemaakt onder het motto “Geen energietransitie zonder technische vakhelden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.