Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Air Excellent luchtverdeelsysteem per woning bijna 500 euro goedkoper

Air Excellent luchtverdeelsysteem per woning bijna 500 euro goedkoper

Denk als bouwer en installateur samen na over de keuze voor een ventilatiesysteem. Het bespaart je in alle stadia veel tijd en daardoor geld. Door een onafhankelijk bureau heeft Ubbink laten  uitrekenen welke besparing jullie kunnen realiseren door te werken met Air Excellent. Je bespaart bijna 500 euro per woning ten opzichte van andere gangbare luchtverdeelsystemen.

Hoe wordt de besparing gerealiseerd?

De belangrijkste winst wordt geboekt tijdens het bouwproces. De flexibele Air Excellent ka­nalen zijn veel eenvoudiger te verwerken in de ruwbouwfase. Er hoeven geen supportliggers doorgeslepen te worden om de kanalen te ver­werken. Dit in tegenstelling tot starre kanalen. De leidingen zijn namelijk eenvoudig onder het tra­liewerk te verwerken. Bijkomend voordelen: het is veel eenvoudiger om ruimte te creëren tussen kanalen én de vloer behoudt zijn sterkte.

Prefabricage

Air Excellent is een compleet systeem dat ook geprefabriceerd aangeleverd kan worden. Ook dat komt de verwerkingssnelheid ten goede. De luchtverdeelkast wordt ingeregeld en gecodeerd geleverd inclusief restrictieringen en ook het ka­naalwerk kan op maat geleverd worden. Zelfs de ventielen hebben al de gewenste stand en hoe­ven slechts op de juiste plek bevestigd te worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.