Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Overig

Air Alixo biologisch afbreekbare condensor Cleaner

ALX-515-biodegrable-kopieren

15 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Binnen het Air Alixo gamma biedt Linum Europe nu ook een nieuwe efficiënte en biologisch afbreekbare reiniger voor verdampers aan.

Deze cleaner is gebruiksklaar en voorzien van een handsprayer, dus vrij te doseren afhankelijk van de bevuiling van de verdamper of condensor van de warmtepomp of airconditioning.

Condensors reinigen met een hogedrukreiniger zorgt ervoor dat de lamellen plat worden geduwd, wat onomkeerbare schade betekent. Een stofzuiger of luchtcompressor zijn vaak niet krachtig genoeg om het vuil tussen de lamellen te verwijderen, want meestal is de warmtepomp nog voorzien van rooster of net, waardoor de reiniging onvolledig is. Deze Air Alixo spray daarentegen reinigt ook tussen de lamellen en zelfs de afvoerzone voor het condenswater. Een reiniging neemt amper 10 minuten in beslag.  Sprayen, 10 minuten laten inwerken en tenslotte met zuiver water in tuinslang afspoelen.

Door het reinigen van de verdamper of condensor met de Air Alixo Biodegradable Cleaner zal de opname van de energie door de vrije luchtstroom tussen de lamellen optimaal zijn. Dit resulteert in een lager energieverbruik met betere prestaties van de warmtepomp, namelijk een optimale balans tussen de opgenomen energie en afgegeven energie.

Samengevat:

  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Voor reiniging van condensors van warmtepompen en airconditioning
  • Biologische formule verwijdert uiterst effectief alledaags vuil
  • Voor alle afwasbare oppervlakken en lamellen van buitenunits
  • Onschadelijk voor beplantingen in de buurt van condensor unit (bvb bij zwembaden)
    • Artikelcode ALX-515

Link www.linum.eu: https://www.linum.eu/nl/hvac/onderhoud-service/air-alixo-reinigingsmiddelen/air-alixo-reinigingsmiddelen-hvac/alx-515

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht