Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

ABB introduceert Decoled: hoogwaardige vluchtrouteverlichting in een stijlvol armatuur

vluchtroute

16 oktober 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een waardevolle toevoeging aan het uitgebreide assortiment noodverlichting van ABB: Decoled is een betrouwbaar en elegant verlichtingsarmatuur van VanLien met een geïntegreerde noodverlichtingsfunctionaliteit. Het is speciaal bedoeld voor trappenhuizen, hallen en gangen in wooncomplexen, in de utiliteit en industrie.

Decoled is een hoogwaardig armatuur vervaardigd uit polycarbonaat met een opaalkap. Deze kap zorgt voor een optimale lichtspreiding en is slagvast (IK10). Decoled is verkrijgbaar als armatuur voor centrale voeding (230V) of decentrale voeding (batterij) en heeft een lichtopbrengst van 1830 lumen. Met beschermingswaarde IP65 is de Decoled uitstekend bestand tegen invloeden van stof en vocht.

Door de hoge lichtopbrengst is Decoled een armatuur voor verlichting dat vele toepassingsmogelijkheden biedt, vooral in open ruimtes. Het is speciaal bedoeld voor trappenhuizen, hallen en gangen in wooncomplexen, in de utiliteit en industrie. Dankzij de geïntegreerde noodverlichtingsfunctionaliteit is Decoled een efficiënte 2-in-1-oplossing: reguliere verlichting en vluchtrouteverlichting in één armatuur. Tevens is Decoled de energievriendelijke led-opvolger van de succesvolle Decolux.

“Decoled is een belangrijke aanvulling op ons uitgebreide assortiment noodverlichting”, aldus Fieraas Aliahmad, Product Marketing Specialist voor VanLien bij ABB. “Het elegante design maakt het armatuur een fraaie toevoeging aan iedere ruimte. Dankzij de centrale of decentrale voedingsmogelijkheden is er altijd een oplossing die past in uiteenlopende situaties binnen het gebouw.”

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een technologische leider die de digitale transformatie van de industrie stuurt. Met meer dan 130 jaar ervaring in innovatie heeft ABB vandaag 4 klantgerichte, wereldleidende businesses: Electrification, Industrial Automatisation, Motion en Robotics & Discrete Automation, ondersteund door het ABB Ability™ digitale platform. ABB’s business Power Grids, marktleider, zal worden gedesinvesteerd aan Hitachi in 2020. ABB is actief in meer dan 100 landen met ongeveer 147.000 medewerkers. www.abb.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht