Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Aalberts hfc voegt bedrijfsonderdelen Flamco en Comap samen

Aalberts hfc voegt bedrijfsonderdelen Flamco en Comap samen

De zusterbedrijven vullen elkaar aan op het gebied van verwarming-, koeling-, water- en solartechnologie. De samenvoeging biedt grote synergievoordelen en stelt Aalberts in staat een compleet installatieprogramma van bron tot afgifte te creëren. Daarmee versterkt zij haar positie op de internationale markt.

Flamco en Comap zijn al jarenlang zelfstandige onderdelen van Aalberts hfc. Terwijl Flamco vooral expert is in efficiënte en veilige druk- en opslagtechnologie, is Comap meer gespecialiseerd in balans-, beluchtings- en comforttechnologie. Samen bestrijken ze elke fase in de levenscyclus van gebouwinstallaties (verwarming, koeling en tapwater) voor woningbouw, utiliteit en industrie. “Het is een perfecte match en door de productportfolio’s op elkaar af te stemmen, verstevigen we onze marktpositie, ook op de langere termijn”, aldus CEO Maarten van de Veen van Aalberts.

Klantvoordelen

De CEO voorziet dat klanten door de samenvoeging uiteindelijk meer keuzemogelijkheden krijgen.“We bundelen de krachten van Flamco en Comap om als specialist in hydronic flow control onze klanten totaaloplossingen van bron tot afgifte op maat te kunnen bieden”, stelt hij. “De synergie moet leiden tot een verbetering van de technische prestaties van alle systemen en maximalisatie van hun rendementen, zodat afnemers en eindgebruikers energie en kosten kunnen besparen. Hiermee sluiten we de cirkel.” Contactpersonen, planningen en bestelprocedures blijven volgens hem overigens ongewijzigd.

Voor meer informatie:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.