Stabiplan Beurzen
01:18
25-10-2017

3 belangrijke beurzen 3 beurzen die u als installateur niet mag missen in de installatiebranche

Nu de BIM-adoptie in rap tempo toe neemt in Europa, is het belangrijk om scherp te blijven. Hoe springt u in op deze ontwikkelingen, hoe doen anderen dit, en wat is er allemaal mogelijk? Krijg hier een antwoord op en bezoek een van deze beurzen.

Interclima+Elec, Frankrijk
Wie naar deze beurs wil, moet snel een ticket boeken naar Frankrijk. Interclima+Elec is een van de grootste MEP beurzen in Europa en vindt plaats in Parijs van 7-10 november, tegelijk met de beurzen Batimat en Idéobain waardoor alle marktspelers van de bouwsector aanwezig zullen zijn. Interclima+Elec richt zich specifiek op technische installaties voor het realiseren van effectieve en energie-efficiënte gebouwen. Hier komen fabrikanten, installateurs en aannemers samen om innovatieve oplossingen te ontdekken voor de gebouwen van de toekomst.

Voor wie?
Iedereen die de nieuwste oplossingen voor de installatiebranche wilt ontdekken, van BIM-software tot producten van toonaangevende fabrikanten.


BIM World, Duitsland
BIM World is misschien niet de grootste beurs, maar wel dé beurs waar alles draait om BIM in de bouw. Op 28 en 29 november in München worden hier meer dan 3.000 bezoekers uit 22 verschillende landen verwacht. Bezoek de 100 exposanten, woon de internationale conferentie bij en ontmoet inspirerende BIM-experts, software ontwikkelaars, consultants en leveranciers uit de gehele bouwketen. Zo ontdekt u de nieuwste digitaliseringstrends in de bouw.

Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in digitalisering, innovatie en samenwerken met de hele branche en klaar wil zijn voor de toekomst.


VSK, Nederland
Dé beurs die u eigenlijk niet mag missen. De grootste vakbeurs voor de installatiebranche in ons land vindt volgend jaar plaats van 6-9 februari in de jaarbeurs in Utrecht. De focus van de VSK ligt op het steeds slimmer worden van ons vak: door alle technologische ontwikkelingen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur. Ontdek op de VSK hoe u bij kunt blijven, hoe anderen scherp blijven en hoe u in kunt springen op de veranderingen in de Nederlandse bouw.

Voor wie? Eigenlijk elke Nederlandse installateur die scherp wil blijven en mee wilt gaan met de ontwikkelingen in onze branche.


 Ontmoet Stabiplan en MEPcontent
Op zowel de VSK (stand 09.A008), Interclima (Hal 2, stand E033) als de BIM World (stand 74-76) kunt u Stabiplan en MEPcontent ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen in de BIM-software ontdekken. Bezoek onze stands en laat u inspireren door onze BIM-experts.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners