Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
2N introduceert de 2N® Indoor View Antwoordunit met stijlvol 7″ touchscreen voor elegante interieurs

2N introduceert de 2N® Indoor View Antwoordunit met stijlvol 7″ touchscreen voor elegante interieurs

• De 2N® Indoor View antwoordunit heeft een 7″ HD touchscreen display van gehard glas met een brede kijkhoek.
• Met de Indoor View gaan design en kwaliteit gaan hand in hand
• Speciaal ontworpen voor penthouses en andere luxe appartementen en vastgoedprojecten

2N, de internationale fabrikant van IP intercom systemen, introduceert vandaag de 2N® Indoor View antwoordunit waarmee video-oproepen van de 2N IP intercoms beantwoord kunnen worden. Het design van de Indoor View past goed in het interieur van luxe appartementen.

De 2N® Indoor View antwoordunit is uitgerust met een 7″ full colour touchscreen. Het krasvaste paneel van 4 mm gehard glas geeft een gedetailleerd beeld van personen die voor de deur staan. Gebruikers kunnen eenvoudig en snel live videobeelden van de intercom bekijken en ze kunnen gemiste oproepen van onverwachte bezoekers die een bericht hebben achtergelaten, opnieuw afspelen.

Doordat de preview van de video-oproep wordt vergroot, zijn details zoals de naambadge van een koerier goed zichtbaar. Ook is de unit uitgerust met HD-audio en ruisonderdrukking. Het apparaat is eenvoudig te bedienen door het grote display en op het startscherm kan zelfs de actuele weersvoorspelling weergeven worden. Met de nieuwe bureau-standaard kan de 2N Indoor View ook in kantooromgevingen gebruikt worden.

2N® Indoor View antwoordunit

Met de 2N® Indoor View vult 2N’s haar portfolio van antwoordunits verder aan. De andere producten in het portfolio zijn de 2N® Indoor Touch 2.0, die volledig geïntegreerd kan worden met domotica-systemen en winnaar was van de prestigieuze Red Dot Design Award, de 2N® Indoor Talk die de iF Design Award won én de 2N® Indoor Compact, beide ontworpen voor standaard wooncomplexen. Al deze producten zijn ontwikkeld met de focus op bescherming tegen cybersecurity aanvallen en het waarborgen van de veiligheid van gebruikers.

“Wij worden geïnspireerd door onze klanten en we weten dat ze design net zo serieus nemen als innovatie. De 2N® Indoor View is een eersteklas antwoordunit die ontstaan is uit onze voortdurende drive om geavanceerde apparatuur te ontwikkelen. Moderne, residentiële appartementen en woningen verdienen apparaten die er geweldig uitzien, en de 2N® Indoor View sluit aan bij deze behoefte”, zegt Tomáš Vystavěl, hooft productmanagement bij 2N.

De hoog kwalitatieve 2N® Indoor View is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De antwoordunit wordt beschermd door robuust, zorgvuldig vervaardigd glas en is uitgerust met hoog kwalitatieve audiocomponenten die zorgen voor zuiver geluid zonder echo.

2N® Indoor View antwoordunit

Het stijlvolle design is ontwikkeld door een top-designer uit Tsjechië, Kryštof Nosál, die een aantal prestigieuze internationale awards op zijn naam heeft staan zoals de Red Dot, Good Design en de iF Design Award. Hij zegt over de 2N® Indoor View: “Dit is een hoog kwalitatief product, dus het was essentieel om met een ontwerp te komen dat esthetische waarde toevoegt. Het moest ook flexibel genoeg zijn om naadloos in alle interieurs te passen. Het uiteindelijke ontwerp is een evolutie van twee al bestaande 2N-producten waaraan we eerder werkten – de Indoor Talk, die een iF Design Award kreeg, en de Indoor Compact – met de nadruk op een verfijnde, klassieke uitstraling”.

Om het apparaat te installeren is alleen een UTP-kabel en een installatiebox nodig. Het 2N besturingssysteem garandeert betrouwbare werking en eenvoudige configuratie. De configuratie kan ook op afstand plaatsvinden. 2N’s Indoor View is ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Deze video geeft meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.