Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe website Systemair

Nieuwe website Systemair

Met gepaste trots informeren we u dat Systemair een nieuwe website heeft gelanceerd!Het uitgangspunt hierbij is om een ​​site te maken die het dagelijks leven voor de klanten vereenvoudigt.

De nieuwe Systemair-website heeft een nieuw ontwerp waarmee u direct een beter overzicht heeft. Met de productcatalogus is het eenvoudig om te navigeren en onze nieuwe productselectietools, die u op de startpagina vindt, zullen u naar de oplossing leiden op basis van uw behoeften.

Omdat de klanten in verschillende branches werken, zullen onze applicatiepagina’s een goed startpunt zijn om door verschillende oplossingen te bladeren en voor meer inspiratie en diepgaande technische knowhow raden we u aan om de artikelen “Goed om te weten” te lezen. We kijken ernaar uit om u op onze nieuwe site te verwelkomen en moedigen u aan om de inhoud te delen.

We maken het eenvoudig

Systemairs nieuwe website toont u snel afbeeldingen en pictogrammen en bespaart zo tijd. Op de startpagina vindt u Systemair-productselectietools, waaronder nieuw uitgebrachte Axiaalventilatoren, Topvex-luchtbehandelingsunits en producten voor luchtdistributie.

De nieuwe online productcatalogus is eenvoudig te navigeren en toont het brede scala aan producten dat Systemair biedt voor het binnenklimaat. Naast het nieuwe ontwerp zijn er onder andere uitgebreide pagina’s voor BIM (DXF / RFA) en een slimme zoekfunctie.

Wij staan u terzijde

De productkiezers zullen suggesties doen voor producten en benodigde accessoires volgens de gekozen criteria. Blader in de sectie “Goed om te weten” door industrieartikelen, haal inspiratie en knowhow van artikelen als “Luchtkwaliteit in klaslokalen” en meer diepgaand “Bent u een expert in ventilatietechniek” of lees onze referenties.

Nieuwe Systemair-website – stroomlijnt het werk en bespaart tijd

  • Eenvoudige navigatie en zoeken
  • Alle selectietools op de startpagina van Systemair
  • Gebruiksvriendelijke configurator en productselectietools
  • BIM (DXF en RFA) voor MagiCad, Revit of PDF voor afdrukken
  • Goed om artikelen, referenties en mediacentrum te kennen

Een fris design, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en alle productselectietools op de homepage. We zijn enorm blij met deze nieuwe website! Klik hier om hem zelf te bekijken: https://www.systemair.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.