Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

100% winstalleren® komt met slimme online calculatietool voor de installateur!

winstalleren-1

20 maart 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Calculeer eenvoudig en snel uw stekerbare project op www.winstalleren.nl
100% winstalleren® heeft een slimme calculatietool ontwikkeld waar de installateur online een installatieproject kan calculeren. In deze calculatietool wordt op een doeltreffende en innovatieve manier de gehele installatie van groepenkast tot schakelmateriaal inzichtelijk gemaakt. De installateur ontvangt vervolgens volledig automatisch een transparante offerte met alle benodigde materialen van de diverse aangesloten fabrikanten. Hierdoor boekt de klant online al meteen de eerste (tijd)winst voor het project.

De calculatietool is online te gebruiken op de website www.winstalleren.nl of rechtstreeks op winstalleren.online

100% winstalleren is een poldermodel voor samenwerken
100% winstalleren® is een uniek concept van Attema & WAGO en is synoniem voor volledig stekerbaar installeren voor de woning- en transformatiebouw en soortgelijke projecten. De calculatietool is een samenwerking met schakelmateriaalpartners GIRA, JUNG en PEHA Honeywell. Het stekerbaar installeren-concept van 100% winstalleren® is al in vele projecten succesvol toegepast. Diverse installateurs zijn lovend over het voordeel van flexibel installeren met standaard stekerbare oplossingen.

Gemak en comfort voor de installateur
De kracht van de ontwikkelde calculatietool is de verbinding tussen de verschillende aangesloten partners. De tool calculeert op basis van de standaard beschikbare materialen in de markt. Hierdoor worden snelle levertijden gegarandeerd. De installateur selecteert op basis van voorkeur een groothandel en schakelmateriaalfabrikant. De geselecteerde groothandel zorgt ervoor dat de installateur vervolgens een transparante en overzichtelijke offerte ontvangt. De installateur hoeft hiervoor zelf geen contact op te nemen met de groothandel. Gemak en comfort voor de installateur staan voorop bij de calculatietool.

De online calculatietool sluit naadloos aan op de filosofie van 100% winstalleren®
Het idee voor de online calculatietool is ontstaan uit de filosofie van het stekerbaar installeren. Een innovatieve installatiewijze vraagt nu eenmaal om een vernieuwde en efficiënte manier van samenwerken. Ook online in het digitale tijdperk waarin we leven. Met het 100%-stekerbare winstalleren® was het al mogelijk voor de installateur om de installatietijd op een bouwproject te reduceren. Dankzij de slimme online calculatietool is het nu ook mogelijk voor de installateur om tijdwinst te boeken gedurende de calculatiefase van een project.
Calculeer eenvoudig en snel uw stekerbare project op www.winstalleren.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht