Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

10 mm² aansluitklemmen zonder gereedschap aansluiten

het-topjob-s-aansluitklemmensysteem-met-hendel-van-wago-wordt-uitgebreid-met-varianten-voor-geleiders-met-een-nominale-doorsnede-van-10-mm-kopieren

28 februari 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Speciaal voor de netaansluiting van machines en installaties heeft WAGO de TOPJOB® S aansluitklemmen met bedieningshendel ontwikkeld. Het bestaande assortiment aan rijgklemmen met bedieningshendel en nominale doorsneden van 2,5 mm², 6 mm² en 16 mm² breidt WAGO verder uit met een nominale doorsnede van 10 mm². De klemmen zijn verkrijgbaar als 2-draads en als 3-draads uitvoering. Voor de externe aansluiting zijn de aansluitklemmen voorzien van een hendel om de klempositie eenvoudig te kunnen openen. Voor de interne aansluiting kan worden gekozen uit drukknoppen of bedieningsopeningen.

Een cruciaal voordeel van de hendeltechniek is het comfortabele gebruik. De klem kan dankzij de hendel intuïtief en zonder gereedschap met de hand worden bediend. In één oogopslag kan worden herkend of de klempositie geopend of gesloten is. Na het openen blijft de hendel in positie staan, zodat beide handen voor de bedrading gebruikt kunnen worden. Met name bij de aansluiting van stugge geleiders met een grote doorsnede is dit een groot voordeel. Optioneel kunnen dankzij de push-in CAGE CLAMP®-aansluittechniek ook massieve, meeraderige en fijnaderige geleiders met adereindhulzen direct worden aangesloten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht