Adverteren

Adverteren in het vaktijdschrift Installatie & Bouw

Installatie & Bouw is een onafhankelijk vakblad dat tweemaandelijks de maatgevende prestaties in de Nederlandse installatiesector presenteert. Een levendig en afwisselend tijdschrift dat de installatieprofessional aan het woord laat. Van verwarming en elektriciteit tot sanitair, klimatisatie en luchtbehandeling. Met Installatie & Bouw worden tweemaandelijks opdrachtgevers en de installatiebranche geïnformeerd over toonaangevende projecten, noviteiten, producten en diensten en biedt de lezer een verrassende kijk op ontwikkelingen en personen in de breedste zin.

Ook u kunt uw bedrijf en diensten op exclusieve en toonaangevende wijze presenteren aan een zeer geïnteresseerde en gerichte lezersdoelgroep. Benader de markt op stijlvolle wijze met ‘Installatie & Bouw’.


Surf naar de meest complete startpagina over Installatie&bouw: www.installatieenbouw.nl

U kunt op deze portaalsite de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit een redactioneel gedeelte en de daadwerkelijke startpagina met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.installatieenbouw.nl, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website voor de installatie branche.

Neem voor meer informatie contact op met:

Ayyoub Henjaly
a.henjaly@louwersmediagroep.nl

Joanie Roost
j.roost@louwersmediagroep.nl

of via +31 495 450095


Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.nl
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?