Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

FabricAir® B.V.

FabricAir® adviseert, produceert en levert op maat gemaakte oplossingen voor textiele luchtverdeelkanalen / airsocks voor een breed scala aan toepassingen. Met klanten in 94 landen en meer dan 45 jaar ervaring is deze originele, op textiel gebaseerde ventilatie-oplossing een beproefd en getest systeem.

FabricAir BV is de enige op de markt die klanten rechtstreeks bedient. Het elimineren van dure tussenpersonen, zoals dealers, agenten en groothandels garandeert kostenbesparende oplossingen, in combinatie met de professionele service en bouwkundige expertise waar het merk FabricAir voor staat.

Snelle levering, hi-Tech-producteigenschappen, eenvoudige installatie en ongeëvenaarde luchtverdeling zijn de kenmerken die FabricAir BV onderscheiden van de concurrentie. Wij bieden ondersteuning tijdens alle fases van een project, incl. installatieservice en onderhoudsprogramma’s.

Onze levertijd is doorgaans minder dan twee weken – verreweg de beste levertijden op de internationale installatiemarkt.

Kijk voor meer informatie op www.fabricair.com/nl

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Airsock Adres Nieuwe Langeweg 73
3194 DC Hoogvliet
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)181 848397 E-mailadres sales-nl@fabricair.com Website fabricair.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.