Würth steunt Ronald McDonald Kinderfonds

Op 9 mei vond de feestelijke én bijzondere heropening van de Würth Shop Amsterdam Haven plaats. Würth Nederland B.V. telt 26 Würth Shops, hier kunnen klanten direct de producten van Würth zelf in de shop kopen en afhalen. De shop was voorheen gevestigd aan de T.T. Vasumweg en is verhuisd naar het nieuwe adres:  Plotterstraat 18-20 te Amsterdam.

Het was een bijzondere opening, omdat deze werd verricht door Karin Alberts, assistent-manager van het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. De keuze van Würth Nederland B.V. om samen te werken met het Ronald McDonald Kinderfonds is niet uit de lucht komen vallen. De Würth Groep, beter bekend als wereldwijd marktleider op het gebied van de bevestigings- en montagematerialen, zet zich namelijk óók in op sociaal maatschappelijk gebied. Het behoort tot de identiteit van de onderneming.

Sinds enige jaren ondersteunt Würth Nederland B.V. de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg aan de Geul. Het was dé aanleiding om dit goede doel breder, nationaal, te ondersteunen. Zo werd tijdens de opening van de Würth Shop Amsterdam Haven een Würth gereedschapset overhandigd aan het Ronald McDonald Emma Huis Amsterdam. Karin Alberts was positief gestemd en dankbaar voor de steun van Würth Nederland B.V. Karin Alberts: ‘In de Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ze altijd dicht bij het zieke kind zijn. Wij functioneren door giften, donaties en vrijwilligers. Dus het is fantastisch dat Würth Nederland het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam nu een warm hart toedraagt en ons steunt.” De vorm van donatie, waarvoor de Würth Shop Amsterdam Haven het startsein gaf, zal voor de overige Ronald McDonald Huizen in de toekomst verder worden uitgebouwd.

De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. Het zelfbedieningsconcept van de Würth Shop biedt de klant de mogelijkheid alle producten die hij nodig heeft snel en direct uitvoorraadaf te halen.

Naast het ruime assortiment kenmerkt de gloednieuwe shop Amsterdam Haven zich ook door de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid en staat – net zoals bij alle andere Würth Shops – service & klantgerichtheid hoog in het vaandel. In tegenstelling tot de vorige locatie biedt de shop een nieuwe inrichting waar een nóg breder assortiment wordt getoond. Er is tevens geinvesteerd in routing,het is overzichtelijk, er is meer ruimte voor productpresentaties en er is nóg meer aandacht besteed aan productinformatie. Allemaal om de klant zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen.

Würth

Vakmensen en ondernemers kunnen hier lokaal, zoals bij alle overige Würth Shops in Nederland, in hun inkoopbehoeften voorzien en daarbij kiezen uit een groot assortiment, opgesteld in een moderne verkoopruimte. Het productassortiment richt zich o.a. op de marktsegmenten hout, bouw, metaal, elektra en sanitair, evenals auto, cargo en landbouw-mechanisatie.

Tot het leveringsprogramma behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische, perslucht- en handgereedschappen, verspanende gereedschappen, werkplaatsuitrusting, opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag. In het assortiment vormen persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding tevens een zwaartepunt.

Shop Amsterdam Haven  is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 17.00 uur.

Würth Shop Amsterdam Haven:
Plotterstraat 18-20
1033 RX Amsterdam
020 337 1005
020 492 3992
shopadam@wurth.nl