Workshop EPC en BENG op VSK 2018

Energiebesparing is één van de belangrijkste thema’s in de bouw- en installatiewereld. Vanaf 2020 wordt de huidige EPC-methodiek vervangen door BENG. Maar wat heeft dit voor consequenties op de systemen en technieken die u nu toepast? Is er straks nog plaats voor de CV-ketel en ventilatiesystemen met natuurlijke toevoer, of moeten er juist warmtepompen en balansventilatiesystemen worden toegepast?

Tijdens de interactieve workshop van DGMR BINK Software wisselen wij graag uw en onze visie uit. Ook laten wij zien welke ontwikkelingen de komende jaren gaan plaatsvinden op het gebied van wet- en regelgeving, productinnovaties en softwareontwikkeling.

Bovendien laten wij u zien welke systemen en technieken er vandaag de dag worden toegepast in de EPC-berekeningen en welke consequenties dit heeft voor BENG. Hiervoor maken wij gebruik van Bouwtrend, een product voor statistische analyse van nieuwbouwwoningen. De informatie van Bouwtrend is afkomstig uit alle energieprestatieberekeningen die in Nederland zijn opgesteld met de EPC-software van Uniec 2 en ENORM.

U kunt zich inschrijven voor deze gratis workshop via http://www.binksoftware.nl/workshop-epc-beng-op-vsk-2018/.