Warmte is onze passie!

Alhoewel het bedrijf al veel langer bestaat, richt Instamat zich sinds midden jaren ’80 van de vorige eeuw op de verkoop van designradiatoren. In die tijd was Instamat de eerste aanbieder van een breed assortiment designradiatoren in Nederland. De designradiator heeft zich vanaf die tijd steeds verder ontwikkeld. Van aanvankelijk een handige radiator voor in de badkamer naar een groot assortiment radiatoren in vele vormen, maten en kleuren, die toegepast kunnen worden in alle ruimtes van het huis.

Instamat is in al die tijd een voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator. Continue innovatie van product en assortiment staat daarbij voorop. Samen met diverse Europese productielocaties weet Instamat kwaliteit én design samen te voegen tot één product.  Daarnaast heeft Instamat altijd vastgehouden aan haar belangrijke kernwaarden en identiteit. Dit heeft gemaakt waar Instamat voor staat: Dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken!

Instamat levert producten rechtstreeks aan installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitair specialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel zonder tussenkomst van de groothandel.

Kijk voor informatie en het assortiment op www.instamat.nl.