Ubbink genomineerd als leverancier van het jaar bij Zevij-Necomij BV!

Thema Innovatie
In 2018, het 65-jarig jubileum van Zevij-Necomij, staat de verkiezing van de ‘Leverancier van het Jaar’ in het thema van Innovatie. Vol trots kan Ubbink melden dat wij een van de drie genomineerde leveranciers zijn! Van de leveranciers die zich hadden aangemeld is een shortlist gemaakt. Daaruit zijn drie bedrijven genomineerd. Naast Ubbink zijn dat Matador en Bahco. 

Uitslag
Een vakjury van diverse aangesloten groothandels bepaalt de uiteindelijke winnaar op basis van diverse criteria. Tijdens de jaarlijkse relatiedag in het Chassé theater in Breda op 14 juni 2018 zal de ‘Leverancier van het Jaar’ bekend gemaakt worden. 

Over Ubbink
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen. 

Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwaren-speciaalzaken.