Siniat Nederland lanceert unieke Revit plug-in voor BIM

Siniat wil haar partners niet enkel voorzien van de juiste materialen en oplossingen, maar stelt ook haar deskundigheid en technische expertise ter beschikking. Daarom lieten we een unieke plug-in ontwerpen die u helpt bij het maken van de juiste systeemkeuze voor uw project. De Revit plug-in is een krachtige tool voor het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen. U vindt snel en makkelijk de juiste oplossing door zelf te kiezen parameters. U zoekt, vindt en plaatst een systeem helemaal binnen Revit en hoeft niets meer op te zoeken in losse documenten of op websites! Ook het apart downloaden van Revit-files is niet meer nodig en u werkt nooit met verouderde informatie. 

De voordelen van BIM
BIM modellen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bouwwereld. Het werken met BIM biedt dan ook tal van voordelen voor alle partijen die betrokken zijn bij het bouwproces. Doordat men één digitaal model gaat creëren alvorens over te gaan tot de uiteindelijke bouw, wordt er behoorlijk wat tijdwinst gerealiseerd. Bouwconflicten kunnen voorafgaand digitaal gedetecteerd en opgelost worden, wat naast tijdbesparing uiteraard ook bijhorende faalkosten verlaagt.

Onze plug-in: nog sneller naar de juiste BIM oplossing
Siniat is al enige tijd actief met BIM en stelt al een aantal jaar Revit objecten ter beschikking op BIMobject.com. Maar vanaf 1 februari 2018 hebben we een unieke plug-in, die het mogelijk maakt wat u zoekt meteen binnen Revit te vinden. U vindt snel en makkelijk de juiste oplossing door zelf te kiezen parameters. U zoekt, vindt en plaatst een systeem helemaal binnen Revit en hoeft niets meer op te zoeken in losse documenten of op websites. Een nog snellere weg naar de juiste oplossing. Maak gebruik van onze Revit-objecten en download ze van onze website:
www.siniat.nl/bim Voor meer informatie en technische ondersteuning voor BIM, neem contact op met onze afdeling via bim@siniat.nl

Siniat Nederland