Neem controle over uw MEP-sparingen in Revit

U kunt nu eenvoudig sparingen aanmaken op plaatsen waar MEP- en bouwkundige elementen elkaar doorkruisen in Revit. Na het genereren van de sparingen kunt u uw sparingsverzoek uitwisselen met de constructeur.

Met de Stabiplan Openings for MEP Revit plugin creëert u eenvoudig sparingen voor MEP-elementen zoals leidingen, kanalen, kabelgoten en mantelbuizen. Deze sparingen worden automatisch gegenereerd op basis van uw invoer, inclusief de juiste afmetingen. De gegenereerde sparingen bevatten veel informatie over onder andere de host, brandbeveiligingsklasse, afwerking en het element dat de wand of vloer doorkruist.

De status van uw sparingsverzoeken herkent u snel aan de kleuren oranje, rood en groen. Zo ziet u direct welke verzoeken nog in behandeling zijn en welke al zijn goedgekeurd. Plaats sparingen en stuur uw aanvraag naar de constructeur ter goedkeuring. Laat de constructeur hierop reageren zodat u op de hoogte bent van de status en weet of het verzoek is goedgekeurd of niet. Zo ontstaat een echte samenwerking tussen installateur en constructeur in de BIM-workflow. Probeer de app gratis door hem vanaf de MEPcontent store te downloaden en voor Revit te installeren.

Twee apps voor sparingen
De app functioneert het beste in combinatie met de gratis Stabiplan Openings Manager for Structural Engineers App voor Revit. Nadat u uw sparingsverzoek heeft aangemaakt en verzonden naar de constructeur, kan hij of zij uw aanvraag heel gemakkelijk goed- of afkeuren met deze app. Informeer uw constructeur over de app om de wachttijd op goedkeuring aanzienlijk te verkorten.

Gratis trial voor de Stabiplan Openings for MEP App
De Stabiplan Openings for MEP Revit plugin kan worden gedownload vanaf store.mepcontent.com. Als MEP engineer kunt u de app één week gratis in Revit uitproberen. Upgrade tijdens de trialperiode naar de volledige betaalde versie zodat u de App gedurende uw hele project kunt gebruiken.