Villeroy & Boch

Villeroy & Boch Divisie Badkamer en Wellness

Postbus 40361
3504 AD Utrecht
Nederland

T: 0031 (0)30 2473400
F: 0031 (0)30 2473499

E-mail: verkoop@villeroy-boch.com
Website: www.villeroy-boch.com


Villeroy & Boch – met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland – heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met meer dan 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen.

 

 

 

 

De naam Villeroy & Boch is een belofte. Naast stijlvolle keramische badkamercollecties vervullen bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties bijzondere eisen ten aanzien van kwaliteit en functionaliteit. In Roden vindt de productie van het uitzonderlijke materiaal Quaryl plaats, wat wordt gebruikt voor het vervaardingen van exclusieve baden en douches. Villeroy&Boch biedt u met een unieke verscheidenheid de hele badkamer uit één hand. Met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en ontspanning te geven – vele, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in een badkamer van Villeroy & Boch!

Nieuws gerelateerd aan Villeroy & Boch

De mooiste badkamers in een voormalig kantoorpand

Een prestigieus project is het, de transformatie van twee voormalige kantoorpanden naar luxueus hotel. Aan de Hullenbergweg in Amsterdam-Zuidoost is fase 1 inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen en is ten tijde van dit schrijven fase 2 in volle gang.

Lees meer »
Finion Cloud

Feeling blue? Kom tot rust in de badkamer met Finion Cloud

Luxury living, pasteltinten en mix & match: belangrijke interieurtrends die we óók in de badkamer steeds vaker terug zien. Want juist hier, waar we ons graag even terugtrekken voor een dosis me-time en ontspanning, is het creëren van sfeer en persoonlijkheid belangrijk. Het gaat erom dat jij je thuis voelt!

Lees meer »

Vijf redenen om te kiezen voor badkamermeubels van Villeroy & Boch

Of u nu kiest voor modern of klassiek, uitgesproken of ingetogen: de badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een breed palet aan stijlen en smaken. Met altijd een perfecte balans tussen functionaliteit en een minimalistisch design. En er zijn meer redenen om te kiezen voor het meubilair van dit premium badkamermerk:

Lees meer »
Artis Color Villeroy & Boch

Villeroy & Boch kleurt BadVak 2016

6, 7 en 8 juni 2016 staat Villeroy & Boch op de Galvano BadVak 2016: dé badkamer vakbeurs van het jaar. We stellen de nieuwste badkamerproducten- en concepten graag aan u voor in stand 42. Ook bieden we u de mogelijkheid onze badkamerontwerpen in 3D te ontdekken met een virtual reality bril ...

Lees meer »

Gratis douchevloerpakketten voor installateurs die hun ervaringen willen delen

Bedrijfspresentatie | Om de markt te informeren over haar nieuwe producten en om de kwaliteit van haar producten nog verder te verbeteren, is Villeroy & Boch onlangs de Shower Campaign gestart. Het bedrijf heeft aan vijfentwintig installateurs in de BeNeLux-regio twee gratis douchevloerpakketten ter beschikking gesteld, om te installeren bij hun klanten.

Lees meer »