Ubbink BV

Verhuellweg 9
Postbus 26
6980 AA Doesburg

T: 0313 480 300
E: productadvieslijn@ubbink.nl
W:  www.ubbink.nl

Over Ubbink
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak.

Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.
Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben we een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zullen we dit netwerk verder uitbreiden.


Nieuws gerelateerd aan Ubbink BV

VloerVent Nieuwbouw

VloerVent Nieuwbouw nu verkrijgbaar als Set

De producten van het VloerVent ventilatieprogramma van Ubbink zorgen voor optimale ventilatie van uw kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen en zijn geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw. De extra platte VloerVent Nieuwbouw is nu verkrijgbaar als set, bestaande uit de VloerVent Nieuwbouw en een verlengstuk.

Lees meer »
directie Ubbink

Nieuwe directie Ubbink Nederland

Met veel genoegen maakt Ubbink Nederland de benoeming bekend van de nieuwe tweekoppige directie per 1 juni 2017. Linda van de Maat en Peter Laros volgen Henk‑Jan Wegman op als Algemeen Directeur.

Lees meer »
luchtverdeelsysteem

Betere ventilatie door innovatief modulair luchtverdeelsysteem

Verwerkersgemak, optimale ontwerpvrijheid en een gegarandeerd gezond binnenklimaat zijn de beloften van het Air Excellent luchtverdeelsysteem van Ubbink. Het is toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie van woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen. Marketing manager Yvette Janssen: “Met Air Excellent bieden we een duurzame oplossing voor een gezond binnenklimaat.”

Lees meer »
Ubbink concentrisch

Ubbink klaar voor concentrisch!

De kranten staan er vol mee en het kabinet lanceert een voorlichtingscampagne; ongevallen door koolmonoxidevergiftiging. Het is dan ook niet verwonderlijk dat nagenoeg alle ketelfabrikanten dit jaar zowel concentrische als parallelle uitvoeringen van hun toestellen af-fabriek beschikbaar hebben. Ook geven steeds meer installateurs de voorkeur aan concentrisch.

Lees meer »
Ventilatie

Ventilatie, optimaal binnenklimaat!

Voor een gezond binnenklimaat is optimale ventilatie onmisbaar. Het zorgt voor toevoer van verse lucht (zuurstof) en afvoer van CO2, radon, stofdeeltjes, vocht en ongewenste geuren. Gebrekkige ventilatie tast de kwaliteit van lucht aan en kan nadelige gevolgen hebben voor de levens-duur van uw woning en de gezondheid van uw bewoners.

Lees meer »