Systemair

Van Leeuwenhoekstraat 2
3846 CB Harderwijk Netherlands

T: + 31  341 439 100
F: + 31  341 439 190

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Zanddonkweg 7a
5144 NX Waalwijk
+31 (0)416 68 55 55

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits.

Systemair is een bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Kernwaarden daarbij zijn kwaliteit, beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. Kennis en ervaring delen wij met de branche om vanuit gezamenlijk vertrouwen tot de juiste productkeuze en optimale toepassingen te komen. We bieden u hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie, marine & offshore, scholen en parkeergarages. Zo garanderen we betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid onder alle omstandigheden.

Het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing is verkrijgbaar bij Systemair.

Kijk voor meer informatie op www.systemair.nl

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Systemair

Systemair

Systemair ADP Special

Binnen Systemair is er een zeer uitgebreid assortiment aan wandroosters. De wandroosters zijn hierdoor in veel verschillende situaties toe te passen. NOVA-A is één van die wandroosters.

Lees meer »
Hudson's Bay Tilburg

Hudson’s Bay | Tilburg

Na een flinke verbouwing is in september 2017 het spiksplinternieuwe warenhuis van Hudson’s Bay in Tilburg geopend. In het gebouw, waar tot 2016 de V&D was gevestigd, is een keur aan werkzaamheden uitgevoerd.

Lees meer »
De Wissel Ridderkerk

De Wissel | Ridderkerk

In Ridderkerk is begin september de nieuwbouw van sportaccommodatie De Wissel opgeleverd, dat een multifunctionele sporthal voor de gemeente Ridderkerk en een clubaccommodatie voor Korfbalcombinatie Ridderkerk (KCR) omvat.

Lees meer »
1810 video MUB[1]

Systemair bewijst flexibele montage

De MUB EC boxventilator van Systemair is in elke positie te monteren. Door de panelen van de MUB te verwijderen kan elke uitlaatzijde gekozen worden. Zo is installatie in elke montagepositie mogelijk, waardoor flexibele ventilatie-oplossingen te realiseren zijn.

Lees meer »
Systemair

Topvex optimaal voor de meeste toepassingen

Het brede scala aan modellen en formaten maakt de Topvex luchtbehandelingsunit geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en biedt de beste voorwaarden voor een optimaal ventilatiesysteem, zowel qua zuinigheid als qua kwaliteit van de binnenlucht.

Lees meer »