Systemair

Van Leeuwenhoekstraat 2
3846 CB Harderwijk Netherlands

T: + 31  341 439 100
F: + 31  341 439 190

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Zanddonkweg 7a
5144 NX Waalwijk
+31 (0)416 68 55 55

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits.

Systemair is een bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Kernwaarden daarbij zijn kwaliteit, beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. Kennis en ervaring delen wij met de branche om vanuit gezamenlijk vertrouwen tot de juiste productkeuze en optimale toepassingen te komen. We bieden u hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie, marine & offshore, scholen en parkeergarages. Zo garanderen we betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid onder alle omstandigheden.

Het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing is verkrijgbaar bij Systemair.

Kijk voor meer informatie op www.systemair.nl

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Systemair

SystemairCAD

SystemairCAD biedt voordelen aan zowel de installateur als de adviseur

Het kiezen van de juiste luchtbehandelingsunit kan ingewikkeld zijn, zeker voor complexe klimaattechnische installaties. Het enorm brede en flexibele assortiment van Systemair maakt die keuze niet altijd eenvoudiger. Om het samenstellen van luchtbehandelingsunits voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Systemair de ontwerpsoftware SystemairCAD ontwikkeld.

Lees meer »

RVS ventilatoren Foodlife

Foodlife ontwikkelt full service oplossingen in de voedselverwerkende industrie, voornamelijk in de AGF-sector (Aardappelen, Groente & Fruit). “Iedere supermarkt die je binnenloopt, zie je ze gelijk liggen: vers gesneden groenten. Die worden door ónze machines gemaakt.” Emile Broeders, project engineer bij Foodlife vertelt met trots over zijn vak.

Lees meer »
SystemairCAD

Nieuwe versie SystemairCAD

Het kiezen van de juiste luchtbehandelingsunit kan ingewikkeld zijn, zeker voor complexe klimaattechnische installaties. Met de ontwerpsoftware SystemairCAD kan de luchtbehandelingsunit moeiteloos worden samengesteld. De vernieuwde versie SystemairCAD 2.0 bevat meer dan 600 nieuwe functies en 12.000 nieuwe items en prijzen.

Lees meer »
Topvex

Facelift voor Topvex

De Topvex SC-serie is op enkele belangrijke punten geüpgraded. Een van de belangrijkste verbeteringen is de extra (derde) klep. Met behulp van deze nieuwe geïntegreerde klep wordt tijdens zomerbedrijf de warmtewisselaar compleet afgesloten waardoor 100% vrije koeling wordt verkregen.

Lees meer »
luchtbehandelingssystemen

Kennis: klimaat & ventilatie

Sinds de invoering van de Europese Ecodesign wetgeving is warmteterugwinning in luchtbehandelingssystemen steeds belangrijker geworden. Het praktische gevolg van deze ErP-wetgeving is dat circa negentig procent bestaat uit units met warmteterugwinning.

Lees meer »
Warmteterugwinning

Warmteterugwinning

Sinds de invoering van de Europese Ecodesign wetgeving is warmteterugwinning in luchtbehandelingssystemen steeds belangrijker geworden. Het praktische gevolg van deze ErP-wetgeving is dat circa 90% bestaat uit units met warmteterugwinning.

Lees meer »