Systemair

Van Leeuwenhoekstraat 2
3846 CB Harderwijk Netherlands

T: + 31  341 439 100
F: + 31  341 439 190

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Zanddonkweg 7a
5144 NX Waalwijk
+31 (0)416 68 55 55

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits.

Systemair is een bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Kernwaarden daarbij zijn kwaliteit, beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. Kennis en ervaring delen wij met de branche om vanuit gezamenlijk vertrouwen tot de juiste productkeuze en optimale toepassingen te komen. We bieden u hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie, marine & offshore, scholen en parkeergarages. Zo garanderen we betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid onder alle omstandigheden.

Het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing is verkrijgbaar bij Systemair.

Kijk voor meer informatie op www.systemair.nl

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Systemair

Systemair

Topvex optimaal voor de meeste toepassingen

Het brede scala aan modellen en formaten maakt de Topvex luchtbehandelingsunit geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en biedt de beste voorwaarden voor een optimaal ventilatiesysteem, zowel qua zuinigheid als qua kwaliteit van de binnenlucht.

Lees meer »
Kanaalventilator

De prio kanaalventilator geeft net dat beetje extra

Fabrikanten hebben lang gestreden om ventilatoren met de hoogste efficiëntie aan te bieden. En met typische kanaaldrukken tot 500 Pa was topefficiëntie van oudsher inderdaad een cruciale prestatiefactor. Maar in de moderne maatschappij zijn andere factoren van belang.

Lees meer »
NaviPad

Systemair NaviPad net zo eenvoudig als een smartphone

Speciaal voor de installateur heeft Systemair een navigatietablet ontwikkeld die geschikt is voor gebruik op de nieuwe serie Topvex luchtbehandelingsunits. Systemair heeft zich bij het ontwerp van de gebruikersinterface van de NaviPad laten inspireren door de hedendaagse smartphones.

Lees meer »