Systemair

Van Leeuwenhoekstraat 2
3846 CB Harderwijk Netherlands

T: + 31  341 439 100
F: + 31  341 439 190

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Zanddonkweg 7a
5144 NX Waalwijk
+31 (0)416 68 55 55

info@systemair.nl
www.systemair.nl


Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits.

Systemair is een bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Kernwaarden daarbij zijn kwaliteit, beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. Kennis en ervaring delen wij met de branche om vanuit gezamenlijk vertrouwen tot de juiste productkeuze en optimale toepassingen te komen. We bieden u hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie, marine & offshore, scholen en parkeergarages. Zo garanderen we betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid onder alle omstandigheden.

Het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing is verkrijgbaar bij Systemair.

Kijk voor meer informatie op www.systemair.nl

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Systemair

Nieuw onderwijsgebouw Hogeschool Zeeland nadert zijn voltooiing

Na een grondige renovatie wordt in mei 2018 aan het Groene Woud in Middelburg een nieuw onderwijsgebouw voor de Hogeschool Zeeland opgeleverd. Na de realisatie is het circa 7.000 vierkante meter tellende pand, een voormalig onderkomen van de Provincie Zeeland, getransformeerd naar een moderne onderwijsfaciliteit.

Lees meer »
Topvex

Topvex onveranderd populair

De Topvex units zijn al vele jaren een van de meest verkochte luchtbehandelingsunits van Systemair, en met reden. De Topvex-serie is compleet en flexibel.

Lees meer »
R&D centrum

Nieuw R&D centrum in Skinnskatteberg

In Zweden verrijst het nieuwe, moderne technisch centrum van Systemair met een laboratorium, een prototype werkplaats, een belevingscentrum en trainings- en kantoorfaciliteiten.

Lees meer »
Optima-LV-R

De Optima-LV-R regelt luchtsnelheid tot op de seconde precies

Problemen met lage luchtsnelheidsregeling in het luchtkanaal zijn vanaf nu eenvoudig te overwinnen. De VAV-controller Optima-LV-R van Systemair biedt met precisie de beste oplossing. Vanaf nu is het mogelijk luchtsnelheden te regelen van 0,2 m/s tot en met 6 m/s, waarmee Systemair uniek is in de markt.

Lees meer »
KVK Boxventilatoren

KVK Boxventilatoren stil en compact

Onze nieuwe KVK-boxventilatoren bieden luchtkwaliteit voor innovatieve ruimtes en zijn leverbaar in twee typen, de Slim en de Silent. Beide zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Open gewoon de servicedeksel en ga ermee aan de slag.

Lees meer »
Prio

Nieuw! De prio kanaalventilatoren

De beste efficiëntie is beter dan de hoogste. Kies daarom voor het hoogste rendement daar waar u het nodig heeft. De energiebesparing van de nieuwe prio-serie zal u aangenaam verrassen.

Lees meer »
E-sales

E-sales

De webwinkel van Systemair biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks en snel producten bij ons te bestellen. Met name voor standaard producten die u regelmatig nodig heeft, kan dit gemakkelijk zijn.

Lees meer »