Siniat

Postbus 45
9930 AA Delfzijl

+31 596 64 93 00
+31 596 61 71 88
E: info@siniat.nl

fb linkedin youtube


De specialist in droge afbouwmaterialen
Siniat maakt producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Onze producten worden gebruikt door zowel kleine afbouwers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Als belangrijke sleutelpartner in talrijke bouwprojecten doorheen heel Nederland, maken we de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn.

Onze dienstverlening
Als een belangrijke speler in de bouw voorzien wij onze klanten dagelijks niet alleen van uitstekende producten en diensten, maar staan we hen ook bij, overal waar we kunnen.

Een betrouwbare partner
We bieden een uitgebreid productassortiment aan om in te spelen op de verscheidenheid aan projecten en budgetten. De meest succesvolle bedrijven uit de bouwsector stellen vertrouwen in onze producten, klantenservice en technische kennis om op die manier voor hun organisatie een concurrentievoordeel te realiseren.

Technische expertise
Ons technisch team staat voor u klaar om te helpen met vragen over onze producten en systemen. Ook voor projecten bieden wij ondersteuning door de verschillende fases heen.

Project ondersteuning
Voor projecten voegen we waarde toe voor, tijdens en na de bouwfase. Door samen te werken met het projectteam kunnen we manieren vinden om de esthetiek van gebouwen te verbeteren, om bouwkosten te reduceren, bouwtijden te verkorten en onderhoudskosten te verlagen.

Duurzaamheid
Ook door het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen voegen we extra waarde toe aan bouwprojecten. Wij selecteren zorgvuldig geschikte producten en systemen en waar nodig kunnen we producten in op maat gemaakte lengtes leveren om op die manier bouwafval te verminderen.

Training
Om onze klanten te helpen het beste uit onze producten en systemen te halen, voorzien we hands-on trainingen en zijn we steeds beschikbaar om de vaardigheden van uw team te helpen maximaliseren. Demonstraties op maat en met specifieke focus zijn mogelijk op de bouwplaats, bij een handelaar, in uw training center…

Ons bedrijf
Siniat is onderdeel van de Etex Group, een wereldwijde producten van bouwmaterialen. Siniat maakt deel uit van de bedrijfstak gevel en bouwplaten, met vestigingen in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.


Nieuws gerelateerd aan Siniat

Siniat Nederland

Siniat Nederland lanceert unieke Revit plug-in voor BIM

Siniat wil haar partners niet enkel voorzien van de juiste materialen en oplossingen, maar stelt ook haar deskundigheid en technische expertise ter beschikking. Daarom lieten we een unieke plug-in ontwerpen die u helpt bij het maken van de juiste systeemkeuze voor uw project.

Lees meer »
Prégy AIR

Uw oplossing voor het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit

Siniat lanceert Prégy AIR, een gipsplaat die de kwaliteit van de binnenlucht verbetert dankzij haar speciale gipskern die tot 70% van de formaldehydeconcentratie in de binnenlucht absorbeert en transformeert. Met name kwetsbare groepen zoals baby’s, kinderen en ouderen hebben er belang bij om lucht in te ademen die slechts lage concentraties van polluenten bevat.

Lees meer »
Handboek afwerkingstechnieken

Handboek afwerkingstechnieken

Voor professionals die binnenwanden en -plafonds afwerken in quasi alle types ondergronden (gips, vezelcement, steenachtig en beton) bracht Siniat een handboek uit. Deze praktische leidraad voor de vakman bundelt tips en tricks voor de verwerking van voegmiddelen, bouwpleisters en modeleergipsen.

Lees meer »