Schilt

Energieweg 29
4231 DJ Meerkerk
T: 0183-352544
F: 0183-352820
info@schilt-meerkerk.nl
www.schilt-meerkerk.nl

Meer dan 40 jaar topkwaliteit klimaattechniek

Pal naast de snelweg en in het hart van Nederland zijn de Schilt bedrijven gevestigd. Schilt bestaat uit drie werkmaatschappijen die samen zorgen voor een compleet pakket producten op het gebied van klimaattechniek. Ruim 40 jaar geleden startte Adri Schilt als zelfstandig ondernemer. Hij heeft het bedrijf uitgebouwd tot een toonaangevende leverancier van luchttechnische componenten en installaties. Inmiddels werken er ca. 100 medewerkers, die een gezamenlijk omzet realiseren van ca. 23 miljoen euro. Het dienstenpakket bestaat uit advies, ontwerp, fabricage, werkvoorbereiding, levering, voorraad, montage, service en onderhoud.

 

 

 

 

 

Het succes van Schilt wordt in belangrijke mate bepaald door juist de onzichtbare kwaliteiten: het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

Schilt bestaat uit een holding met drie werkmaatschappijen:
Schilt Airconditioning BVSchilt Luchttechniek BV en Schilt Luchtkanalen BV.

Nieuws gerelateerd aan Schilt

The Cloud: duurzaam, energiezuinig en toekomstgericht

Vlakbij het Amstelstation in Amsterdam wordt de laatste hand gelegd aan kantorengebouw The Cloud. Het pand, waarin voorheen twee banken waren gehuisvest, wordt getransformeerd tot een duurzaam, innovatief, modern en toekomstgericht gebouw met flexibele kantoren voor innovatieve bedrijven.

Lees meer »
Schilt luchtkanalen

Alle specialismen onder één dak

De ontwikkelingen in de bouw gaan razendsnel. De markt trekt voorzichtig aan, maar marges staan nog sterk onder druk. Daarnaast is als gevolg van de crisis bij veel bouwgerelateerde bedrijven de technische kennis verdwenen, onder andere vanwege de uitstroom van ervaren medewerkers.

Lees meer »
Rotterdam Business School

Gezond binnenklimaat is uitgangspunt bij nieuwbouw Rotterdam Business School

Voor Hogeschool Rotterdam heeft Architectenbureau Paul de Ruiter een eigentijds schoolgebouw ontworpen, dat een inspirerende leeromgeving moet bieden aan ruim 10.000 studenten. Het ontwerp maakt van vier bestaande gebouwdelen één campusgebouw, dat onderdak zal bieden aan de economische en bedrijfskundige opleidingen van Hogeschool Rotterdam.

Lees meer »
Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit zet in op duurzaamheid

Net als vele andere gebouwen op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben de Sanders Building (Gebouw L) en het Bibliotheekgebouw (Gebouw B) onlangs een tweede leven gekregen, waarbij de Sanders Building tevens fors is uitgebreid.

Lees meer »