Schilt

Energieweg 29
4231 DJ Meerkerk
T: 0183-352544
F: 0183-352820
info@schilt-meerkerk.nl
www.schilt-meerkerk.nl

Meer dan 40 jaar topkwaliteit klimaattechniek

Pal naast de snelweg en in het hart van Nederland zijn de Schilt bedrijven gevestigd. Schilt bestaat uit drie werkmaatschappijen die samen zorgen voor een compleet pakket producten op het gebied van klimaattechniek. Ruim 40 jaar geleden startte Adri Schilt als zelfstandig ondernemer. Hij heeft het bedrijf uitgebouwd tot een toonaangevende leverancier van luchttechnische componenten en installaties. Inmiddels werken er ca. 100 medewerkers, die een gezamenlijk omzet realiseren van ca. 23 miljoen euro. Het dienstenpakket bestaat uit advies, ontwerp, fabricage, werkvoorbereiding, levering, voorraad, montage, service en onderhoud.

 

 

 

 

 

Het succes van Schilt wordt in belangrijke mate bepaald door juist de onzichtbare kwaliteiten: het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

Schilt bestaat uit een holding met drie werkmaatschappijen:
Schilt Airconditioning BVSchilt Luchttechniek BV en Schilt Luchtkanalen BV.

Nieuws gerelateerd aan Schilt

Schilt

Samenwerken aan een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat

Als vaste bouwpartner van Easy Controls hebben de Schilt bedrijven de opdracht verkregen om voor Plaza het complete binnenklimaatpakket te verzorgen. Hoofdgebouw Plaza, het voormalige Sony hoofdkantoor bestaat uit tien bouwlagen en een kelder en vormt het hart van Corendon Village, waar alle faciliteiten samenkomen.

Lees meer »

‘Uw binnenklimaat is bij ons in goede handen’

Door de toenemende interne warmtelast in de retail- en hospitalitysector worden airconditioningsystemen steeds meer een must. “Voor het aanlichten van producten bijvoorbeeld wordt steeds meer gebruikgemaakt van LED-spots. Echter geeft ook deze verlichting warmte af, die afgevoerd moet worden”, zegt Jan de Man, Directeur van Schilt Airconditioning.

Lees meer »
Corendon Hotels & Resorts

Corendon Hotels & Resorts

De Schilt bedrijven bundelen wederom hun krachten! Aan de Schipholweg in Badhoevedorp ontwikkelt Corendon Hotels & Resorts haar derde hotel in Nederland. In hoofdgebouw The Plaza leveren en monteren de Schilt bedrijven uit Meerkerk een energiezuinig luchtkanalensysteem inclusief alle TROX-componenten.

Lees meer »