Reveb

Industrieweg 32
4301 RS Zierikzee

T: + 31 111 450776
F: + 31 111 406019
E: info@reveb.eu
W: www.reveb.eu

Reveb is een no-nonsense, Nederlandse onderneming en een 100% dochterbedrijf van Bever Innovations, al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam in de LED-verlichtingsindustrie. Bever Innovations fabriceert sinds haar oprichting in 1996 intelligente outdoor LED-oplossingen, volledig gericht op de benzine retailmarkt (tankstations) en levert haar producten in meer dan 70 landen wereldwijd. Naast de toepassing binnen de benzine retailmarkt zijn onze bewezen LED-producten zeer geschikt voor toepassing in andere industrieën. Zowel indoor als outdoor. Reveb focust zich sinds jaar en dag op situaties waarin extreme omgevingsfactoren spelen en/of waar elementen vrij spel hebben, waaronder bij zeer hoge of lage temperaturen (-30°C tot +60°C), luchtvochtigheid, stof of vervuiling, maar ook bij schommelende temperatuurzones, verschillende plafondhoogtes, moeilijk bereikbare plaatsen en/of afwijkende lichtbehoeften per zone. Bever Innovations levert haar producten met name aan magazijnen, koel- en/of vrieshuizen, productiehallen, kantoorpanden, terreinen en parkeerplaatsen, maar ook voor andere bijzondere situaties draait het bedrijf haar hand niet om.

Intelligente LED-verlichting
Met onze high-end materialen en standaard controleerbare intelligentie, bieden wij altijd een ‘custom made’ en dynamische lichtoplossing. Waarbij u uw verlichting continu kunt aanpassen aan uw specifieke wensen. Uw verlichting blijft zo altijd actueel!

Sociale waarden en MVO
Wij onderscheiden ons door met toewijding (focus) en een sterk geloof in innovatie continu energiebesparende topkwaliteit Nederlandse producten te ontwikkelen en produceren. Vanuit onze eigen, lokaal gelegen sociale werkplaatsen in Nederland zijn meer dan 300 mensen op verschillende niveaus betrokken bij het productieproces. Een streng kwaliteitssysteem ziet erop toe dat iedere productiestap aan de hoogste eisen voldoet. Ons beleid is om alle producten volledig te produceren in Nederland en hierbij vast te houden aan onze sociale waarden en betrokkenheid. Zo houden we maximale controle over onze productie en kunnen we korte levertijden van maximaal 2 weken en een absolute kwaliteit garanderen.


Nieuws gerelateerd aan Reveb

Nemag Bever Foto 1 kopiëren

Nemag | Zierikzee

Het Zeeuwse familiebedrijf Nemag ontwikkelt en bouwt sinds jaar en dag grijpers met inhouden tot meer dan 60 m³ voor de overslag van droge bulkgoederen.

Lees meer »

Fiege Fullfilment Center | Nieuwegein

Het distributiecentrum aan Inundatiedok 34 in Nieuwegein, waar ooit V&D was gehuisvest, is onlangs door nieuwe huurder Fiege Nederland getransformeerd tot een 24/7 fulfilment center.

Lees meer »
Slimme hekwerkdetectie

Grolsch Bierbrouwerij kiest voor slimme hekwerkdetectie

Nadat Grolsch Bierbrouwerij hun altijd brandende TL-verlichting inruilde voor onze slimme Luci Series Industry armaturen vroegen zij ons of er een mogelijkheid is tot hekwerkdetectie. Hiermee wil zij op een duurzame manier de veiligheid verhogen.

Lees meer »

Maximaal werklicht, minimaal energieverbruik

Royal SMIT Transformers behoort tot de marktleiders op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties voor bediening, controle en beveiliging.

Lees meer »
LED-verlichting

Scheepsbouwer vaart wel bij innovatieve LED-verlichting

Voor Damen Schelde Naval Shipbuilding BV (DSNS) in Vlissingen is MVO niet vreemd. Afval op de werf wordt gescheiden, transportvoertuigen rijden op de milieuvriendelijke GTL diesel en stap-voor-stap wordt de conventionele verlichting vervangen door LED-verlichting.

Lees meer »
Kloosterboer

LED-armaturen schijnen nieuw licht op Kloosterboer

Logistiek dienstverlener Kloosterboer zet flink in op duurzaamheid. Afgelopen november ontving de marktleider in de opslag en distributie van temperatuur gecontroleerde producten de Lean & Green Star Award voor haar milieuprestaties.

Lees meer »