KOREX Benelux

Raadhuisplein 27a
2411 BD Bodegraven

T: +31 (0)172 611719
E: info@korexbenelux.com
W: www.korexbenelux.com

Magazijn:
Bedrijvencentrum de Punt
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

fb  linked


KOREX Benelux richt zich primair op de duurzame gebouwenmarkt waarbij de Air-Sep als belangrijkste product voorziet in de volledige waterhuishouding van gesloten installaties en in de behoefte van het optimaliseren van verwarming en koelsystemen. Zo worden door de inzet van KOREX producten besparingen tussen de 12% tot meer dan 50% gerealiseerd en leveren deze daarmee een grote bijdrage tot de reductie van CO2-uitstoot, waardoor ook ruimschoots voldaan wordt aan de nieuwe energie-efficiëntierichtlijn van het Europees Parlement.

“Iedere installatie verdient een Air-Sep”
Voor meer informatie: www.korexbenelux.com

Specialties: Ontgassen, Expansie, Drukbehoud, waterbehandeling, ontharden, corrosie behandeling, filtratie

Nieuws gerelateerd aan KOREX Benelux

Korex benelux

Continue drukbewaking verhoogt het rendement van uw verwarmings- én koelinstallaties

In de nieuwe generatie AIR-SEP® AS-T SmartControl drukbehoudstations van KOREX Benelux is een aantal optimalisaties doorgevoerd. Instroombochten zijn niet meer nodig, waardoor in plaats van 3 nog slechts 2 aansluitingen nodig zijn. Hierdoor wordt integratie in nieuwe én bestaande watervoerende systemen vergemakkelijkt en ontgassing in de installatie geoptimaliseerd.

Lees meer »
KOREX Benelux

Drukbehoudstation garandeert hoog comfort én rendement in Amstel Tower

De Amstel Tower in Amsterdam wordt duurzaam geklimatiseerd middels een ONE WKO-installatie. Om een lucht- en storingsvrije installatie, een optimaal rendement én een maximaal comfort op alle verdiepingen te garanderen, heeft installateur Dubotechniek een AIR-SEP® drukbehoudstation aan de ONE-installatie gekoppeld.

Lees meer »

‘Nieuwe generatie AIR-SEP® AS-T SmartControl drukbehoudstations maakt efficiënte ontgassing mogelijk’

Met de nieuwe generatie AIR-SEP® AS-T SmartControl drukbehoudstations van KOREX Benelux kunnen verwarmings-, koel- en vriessystemen nóg efficiënter worden gemonitord, beheerd en beheerst. Via de intelligente kleurentouchscreen, maar ook op afstand. Met als resultaat: optimaal inzicht, een nóg hoger rendement, minder storingen en een aanzienlijk langere levensduur van uw installaties.

Lees meer »