Klemko Techniek BV

Nieuwegracht 26
3763 LB
Soest

Postbus 505
3740 AM
Soest

T: 088-0023300
E: info@klemko.nl
W: Klemko.nl

 

 

Klemko Techniek B.V. is producent van innovatieve ledverlichting, lichtbesturingen en aansluittechniek van hoge kwaliteit.

Sinds de overname van Maskate B.V. in 2014 behoren ook de Mepac bevestigingsmaterialen en Canalit kabelkanalen tot het assortiment. Hoe divers het productassortiment ook is, het uitgangspunt van elk product is om de elektrotechnische installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.

Wij leveren uitsluitend via elektrotechnische, technische en verlichtingsgroothandels. Samen met deze partners zorgen wij voor betrouwbaar advies en verrassende oplossingen op het juiste moment.


Nieuws gerelateerd aan Klemko Techniek BV

Corendon Village Hotel Amsterdam

Corendon Village Hotel Amsterdam | Amsterdam

Afgelopen juni zwaaiden de deuren open van het Corendon Village Hotel Amsterdam. Gelegen nabij de A4 en A9 bij Badhoevedorp werd het voormalige kantoorpand van Sony binnen slechts negen maanden omgeturnd tot een modern viersterrenhotel.

Lees meer »

Nieuwe stofvrije klembeugel: winst op alle fronten

Dat slim en intensief samenwerken resulteert in waardevolle innovaties, wordt nog maar eens bewezen door Klemko Techniek. De producent van kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting, lichtbesturingen en aansluittechnieken ontwikkelde samen met de installatiebranche een hagelnieuwe kunststof klembeugel voor de bevestiging van PVC elektrabuizen.

Lees meer »

‘Efficiënter werken dankzij innovatieve oplossingen’

Elektrotechnische installatieproducten worden niet altijd ontwikkeld met oog op montagegemak en tijdsbesparing voor de installateur. In hun dagelijkse werkzaamheden nemen veel installateurs kleine onvolkomenheden voor lief, ervaart Nick van de Klundert, marketing- en communicatiemanager bij Klemko Techniek BV.

Lees meer »
Klemko Techniek BV

LED-verlichting zorgt voor juiste sfeer

Een winkelpand dat onvoldoende verlicht is, lijkt van buitenaf al snel gesloten. Zeker in de donkere dagen van het jaar kan dit potentiële klanten – en dus omzet kosten. Zonde en onnodig, ondervond onder andere Connect Hearing in Hilversum.

Lees meer »
Nieuw Unicum

Zandvoort | Nieuw Unicum vernieuwt met LED-verlichting

Nieuw Unicum Zandvoort | Verscholen in de duinen van Zandvoort ligt het complex van zorginstelling Nieuw Unicum. Het gebouw is onlangs voorzien van LED-verlichting, onder meer in de zogeheten Brink: de centrale overdekte ruimte met een koepelvormig gewelf. In het plafond van deze koepel zijn PL downlighters vervangen door LED downlighters in combinatie met de nieuwste lichtbesturingstechnieken.

Lees meer »
klemko

LED’s net zo warm als halogeen

Thema Verlichting | De keuze van de verlichting in een bepaalde ruimte draagt sterk bij aan het sfeer- en comfortgevoel. Zowel op het werk als thuis. Dan is het prettig wanneer lichtbeleving aan den lijve ondervonden kan worden.

Lees meer »