Isolectra BV

Rivium Boulevard 101
2909 LK
Capelle aan den IJssel

Postbus 444
2900 AK
Capelle aan den IJssel

T: +31 10 285 54 44
E: info@isolectra.nl
W: www.isolectra.nl
LinkedInYoutube


Isolectra is een elektrotechnische handelsorganisatie. Isolectra is marktleider in Nederland op het gebied van stekerbare Installaties voor 230V, DC, Aanwezigheidsdetectie, evacuatieverlichting, tuinbouw verlichting en Bureau Electrificatie. De drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, met hoogwaardige en innovatieve producten en diensten kenmerkt Isolectra al sinds 1949.

Groothandel
Isolectra levert haar producten grotendeels via de groothandel. De groothandel wordt gezien als partner. Zij weten veel van de producten waarmee Isolectra werkt en zijn goed op de hoogte van de verschillende oplossingen die Isolectra biedt. Op die manier is de beschikbaarheid van onze materialen op een project gegarandeerd. Wij kiezen de leveranciers met wie wij werken bovendien op basis van de kwaliteit van hun productie, proces en producten en zorgen ervoor dat wij inhoudelijke kennis hebben van de relevante normen, toepassingen en techniek.

Innovatieve oplossingen
Hoewel we zelf geen producent zijn, werken we toch dagelijks aan innovaties. En dat pakken we voortvarend aan: we innoveren producten en daarin nemen we de markt, de normen en de wetgeving mee. Onze innovaties beginnen altijd bij u op de werkvloer. U heeft een product nodig en dat blijkt er niet, of niet in de gewenste vorm, te zijn. We bedenken een slimme oplossing, die het voor u en al uw collega’s in het veld makkelijker maakt.
Daarnaast volgen wij ons hart bij de keuze voor nieuwe oplossingen. Net zoals wij meer dan 30 jaar geleden tegen de stroming in kozen voor stekerbaar installeren, kiezen we nu voor EvaQ Lighting (omdat het gewoon echt veiliger is) en voor Private Indoor Data Network (omdat het de infrastructuur van NU en niet van gisteren is).

Kennisdeling
Als marktleider op het gebied van stekerbaar installeren, vinden we het onze plicht om mensen in het veld te informeren over normen, wetgeving en producten. Dat doen we op verschillende manieren: met onze nieuwe online academy (www.isolectra.academy), maar ook op centrale punten in het land, bij u in het bedrijf of op locatie.

Nieuws gerelateerd aan Isolectra BV

EvaQ Lighting

Met EvaQ Lighting sneller en veiliger evacueren

Isolectra biedt met EvaQ Lighting noodverlichting, die meer doet dan alleen ruimtes verlichten waar de netspanning is weggevallen. Met behulp van speciaal licht zorgt EvaQ Lighting ervoor, dat altijd duidelijk is, waar de dichtstbijzijnde vlucht-, nooddeur zich bevindt.

Lees meer »
Isolectra Academy

De CPR beïnvloedt ook stekerbare installaties!

Op 1 juli 2017 is de CPR van kracht. De CPR is een Europese wet: de Construction Products Regulation. Hierin is geregeld welke kabels men moet gebruiken in het kader van brandwerendheid. Omdat er op dit moment een overgangsperiode geldt tussen de oude

Lees meer »
stekerbaar installeren

‘Ook stekerbaar installeren is een vak’

Arbeidstijd verkorten en faalkosten reduceren. Nooit meer kabels op de bouw strippen, knippen en aansluiten, maar plug-and-play componenten verbinden, zodat in een mum van tijd de installatie staat. Volgens Casper Bontenbal, Manager Operations bij Isolectra, heeft stekerbaar installeren de toekomst.

Lees meer »
isolectra academy

Isolectra start met gratis online cursussen

Isolectra, marktleider op het gebied van stekerbaar installeren, biedt kosteloos cursussen aan voor monteurs en engineers. ‘Stekerbaar installeren’ is hun eerste online cursus, en het is de bedoeling dat er spoedig meer volgen.

Lees meer »
westfriesgasthuis hoorn

100% Stekerbare installaties voor Westfriesgasthuis

Westfriesgasthuis Hoorn | Bij de bouw van de nieuwe vleugel van het Westfriesgasthuis in Hoorn is het 100% Stekerbaar Installeren concept van Isolectra ingezet, om het bouwtempo én de kwaliteit hoog te houden en om faalkosten tot een minimum te beperken.

Lees meer »
Isolectra hilton schiphol airport amsterdam hotel

100% Stekerbare installatie voor Hilton Schiphol

Bij de bouw van het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel heeft Isolectra haar 100% Stekerbaar Installeren concept volledig kunnen inzetten, met als doel een zeer korte bouwtijd mogelijk te maken en faalkosten op de bouw tot een minimum te beperken.

Lees meer »