ICS Cool Energy

Rotschotseweg 2
5271 WX
Sint-Michielsgestel
Nederland

T: +31 (0)88 – 258 2580
E: info@icscoolenergy.nl
W: www.icscoolenergy.nl

ICS Cool Energy: specialist in verkoop en verhuur van klimaatoplossingen
ICS Cool Energy heeft zich gespecialiseerd in koel-, klimaat- en verwarmingstechniek en bedient de markt door verkoop én verhuur. Ook full operational lease is een mogelijkheid die geboden wordt.

Wij bieden ongeëvenaarde oplossingen in temperatuurbeheersing en hebben ons succes grotendeels te danken aan onze volledig turnkey-oplossingen en onze flexibiliteit. ICS Cool Energy biedt namelijk meerdere opties, niet alleen de aanschaf van apparatuur en systemen, maar ook de verhuur ervan. Tevens kunnen we de volledige onderhoudsservice verzorgen.

Maatwerk
Naast standaard oplossingen biedt ICS Cool Energy ook maatwerk. Dit betekent dat samen met de eindgebruiker en de HVAC installateur de beste huur- of koopoplossing uitgetekend wordt. Extra meerwaarde zit in het feit dat hierbij altijd rekening wordt gehouden met meer dan alleen een gebruiksklare koelmachine en/of heater. Procesoptimalisatie, energie-efficiëntie, RoI en uitbreidbaarheid worden standaard meegenomen in het advies.

Onze bedrijfsdoelstelling is om elke klant te voorzien van een multifunctioneel, energie-efficiënt systeem met een hoog rendement.

ICS Group
ICS Cool Energy maakt deel uit van de internationale organisatie ICS (Industrial Cooling Services) gevestigd in het Engelse Southampton. Vanuit 12 vestigingen met zo’n 250 medewerkers bieden we in heel Europa een breed scala aan industriële koeltechniek.


Nieuws gerelateerd aan ICS Cool Energy

‘Nieuwe koudwatermachine garandeert optimale proceskoeling en bedrijfszekerheid’

In haar productielocatie in Apeldoorn produceert Loparex, specialist in het coaten van papier en film elk uur grote rollen release liners, oftewel achterkanten van stickers, tapes, pleisters en andere producten met een lijmlaag, in verschillende afmetingen en gewichten. Om deze productie te optimaliseren, is proceskoeling onontbeerlijk, waar diverse koudwatermachines in voorzien.

Lees meer »

ICS verzorgt ‘cool’ jubileumfeest

Ter ere van een jubileum feest werd een distributiecentrum compleet omgetoverd tot een enorme feestlocatie. Om de diverse locaties met een totaaloppervlakte van zo’n 6000 m2 van een ideaal klimaat te voorzien, leverde ICS Cool Energy een turn-key klimaatoplossing.

Lees meer »
temperatuurbeheersing

Totaaloplossingen in temperatuurbeheersing

Al ruim dertig jaar staat ICS Cool Energy voor een breed scala aan oplossingen op het gebied van klimaattechniek. Het bedrijf heeft alles in huis om elke behoefte te vertalen naar een multifunctioneel en bovenal energie-efficiënte proceskoeling, procesverwarming of HVAC-systeem.

Lees meer »