Hemmink B.V.

Ampèrestraat 24-28
8013 PV Zwolle

Postbus 40013
8004 DA Zwolle

T: 038 – 469 8200
E: info@hemmink.nl
W: Hemmink.nl

fb twit linked youtube

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de (woning)bouw en industrie.

De producten en concepten bieden jou oplossingen voor elektrotechniek- en telecommunicatievraagstukken. Denk aan thema’s als:

• slim en snel installeren
• veilig en comfortabel wonen

Naast de levering van onze producten voegen we ook kennis over markten, toepassingen en regelgevingen toe. En daar doe jij je voordeel mee!

Onze belangrijkste doelgroepen zijn de (elektrotechnische) installateur, woningbouwcorporaties en industrie, die we voornamelijk beleveren via de elektrotechnische groothandel.

Investeren in mensen
Hemmink investeert in haar personeel. Hemmink behoort tot een van de beste geleide bedrijven (Best Managed Companies) van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Hemmink is door haar personeel gekozen als ‘Beste Werkgever 2017-2018’.
Leer ons snel en gemakkelijk kennen: Bekijk de infographic

Nieuws gerelateerd aan Hemmink B.V.

Ei Electronics melders in Zwolse watertoren

In oktober 2018 mocht installateur Hulst Flier rookmelders plaatsen in een bijzonder object: de watertoren aan de Turfmarkt in Zwolle. Deze voormalige watertoren is omgebouwd tot een fraaie woontoren met 21 appartementen, verdeeld over 11 verdiepingen.

Lees meer »
JMV-Innovatie-Dakplaatprofielhanger kopiëren

2-in-1 dakplaathanger JMV

Gebruik jij regelmatig dakplaathangers voor bevestiging aan trapeziumvormige dakplaten? Bekijk dan de 2-in-1 dakplaatprofielhanger van JMV.

Lees meer »

‘Uw betrouwbare partner voor stekerbaar installeren’

Stekerbaar installeren neemt als plug-and-play-systeem een steeds grotere vlucht. Geen wonder, want het vergt tot 80% minder installatietijd, beperkt de faalkosten en is onderhoudsvrij. Omdat het steeds lastiger wordt om aan kwalitatief goed elektrotechnisch personeel te komen, wordt stekerbaar installeren steeds vaker toegepast.

Lees meer »
Pflitsch Showtruck

Pflitsch on tour: 9 t/m 12 oktober 2017

De Pflitsch Showtruck reist het hele jaar door Europa om bedrijven te informeren over het productenpakket aan wartels en kabelkanaalmodules, de toepassingen en het laatste nieuws. Van maandag 9 tot en met donderdag 12 oktober 2017 is Nederland aan de beurt.

Lees meer »