Hager

Bezoekadres
Larenweg 36
5234 KA ‘s-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 708
5201 AS ’s-Hertogenbosch

T: 073 – 642 85 84
E: info@hager.nl
W: www.hager.nl

fb twit linked youtube

Hager is de specialist voor elektrotechnische oplossingen in woningbouw en utiliteit. Het omvangrijke systeemaanbod bestaat uit energiedistributiesystemen, gebouwautomatisering, kabelmanagement en schakelmateriaal. Het Hager-merk staat al jaren voor kwaliteit, innovatieve producten, modulaire technologie, montagevriendelijkheid, eenvoudige bediening, comfortabel gebruik, goede service en een aantrekkelijk design.

Een sterk familiebedrijf
Hager is onderdeel van de Hager Group, een onafhankelijk familiebedrijf dat zich al meer dan 50 jaar continu ontwikkelt. De groep telt wereldwijd rond de 11.400 medewerkers. Het totale aanbod van de Hager Group omvat ruim 74.000 artikelen. In Nederland heeft Hager twee vestigingen; het hoofdkantoor in Den Bosch, waar ook trainingen worden gegeven en het Service & Competence Center voor de bouw van energiedistributiesystemen in Coevorden.

Innovatie in dienst van de klant
Innovatie en continue doorontwikkeling van producten en systemen kenmerken Hager. Het is altijd ons doel om met onze noviteiten en verbeteringen aan de top van de ontwikkeling te staan.

Bij onze innovaties en nieuwe technologieën staat altijd de wens van de klant centraal. In de duizenden contacten en gesprekken die Hager jaarlijks met partners en relaties heeft, toetsen we de praktijkgerichte behoeften om succesvol en efficiënt te kunnen werken. Met dit gegeven als basisprincipe ontstaan nieuwe innovatieve oplossingen, die het merk Hager maken wat het nu is. Want montagevriendelijkheid, comfortabele toepassing, intuïtieve bedieningsmogelijkheden, modulaire

technologie en consistentie zijn belangrijke kernwaarden die bij Hager-systemen een premium kwaliteit waarborgen.

Ruim 80 procent van onze producten en systemen is jonger dan vijf jaar. Deze hoge innovatiegraad maakt het mogelijk voor gebruikers veel nieuwe oplossingen effectief toe te passen. Een goede indicator voor gebruiksgeoriënteerde productstrategie is de sterke betrokkenheid van gebruikers en relaties bij de innovatie en doorontwikkeling van het merk Hager.


Nieuws gerelateerd aan Hager

Prinses Máxima Centrum | Utrecht

Op 5 juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum in Utrecht officieel geopend. In dit centrum voor kinderoncologie wordt expertise op het gebied van zorg en research op het allerhoogste niveau gebundeld.

Lees meer »
Hager

Sterk partnerschap levert topwerk op

Voor Wilvo Metaalbewerking b.v. in Bergeijk betekende de uitbreiding op het bestaande pand dat er ook aan de stroomvoorzieningskant het nodige moest gebeuren. Aangezien het bedrijf zeer specialistisch werk verricht voor onder andere hightech bedrijven, is er zelfs een goed geoutilleerde cleanroom aanwezig.

Lees meer »
Hager Update

Hager Update: Wat betekent all-electric voor de installateur?

Dinsdagmiddag 25 september 2018 organiseert Hager voor de zesde keer de inmiddels bekende kennissessie over een actueel thema ‘Hager Update’. Tijdens deze interactieve bijeenkomst voor het management van installatiebedrijven behandelen vier experts het thema "all-electric".

Lees meer »

Verdeeltechniek op maat voor uitbreiding Bloom en Greenex in De Kwakel

Retailspecialisten in verse kwaliteitsbloemen, gemengde boeketten en planten Bloom en Greenex, beiden onderdeel van Dutch Flower Group, hebben recent hun locatie in De Kwakel uitgebreid met een nieuwe hal van 10.000 m², die ruimte zal bieden aan de verwerking van handgebonden boeketten en planten voor diverse winkelketens.

Lees meer »
Hager Update

De groepenverdeler van de toekomst kan en doet veel meer

Op 23 januari kwamen circa 80 vakmensen naar de Hager Update in ’s-Hertogenbosch om te luisteren naar de ontwikkelingen in en om de meterkast. Aanleiding is de lancering van twee nieuwe groepenverdelers, de Vision en de Vega. Maar nog belangrijker dan het tonen van de nieuwe producten, was de dialoog die Hager met haar relaties wil aangaan.

Lees meer »
Hager

Hager IoT-Controller maakt de verbinding tussen KNX-domotica en Internet of Things mogelijk

De nieuwe IoT-Controller (TJA560) van Hager maakt het voor het eerst mogelijk om Internet of Things- producten én cloud-services van diverse fabrikanten te koppelen aan een KNX-installatie. Zo wordt een vergaande integratie van KNX met het internet mogelijk en ontstaan heel veel extra functies voor home entertainment, slimme verlichting, klimaatbeheersing én aansturing van je KNX-installatie met je stem via Amazon Echo.

Lees meer »

‘Museum voor communicatie is klaar voor de toekomst’

In Den Haag nadert de grootscheepse renovatie van het voormalige PTT Museum zijn voltooiing. Van een plek waar de geschiedenis en collectie op het gebied van post, telefonie en telegrafie tentoon werden gesteld, ontwikkelt het museum zich tot een locatie waar bezoekers de impact van nieuwe communicatiemogelijkheden op het dagelijks leven op een interactieve manier kunnen ervaren.

Lees meer »