FabricAir® B.V.

T: +31 (0) 181 848397
E: sales-nl@fabricair.com
W: www.fabricair.com

FabricAir® adviseert, produceert en levert op maat gemaakte oplossingen voor textiele luchtverdeelkanalen / airsocks voor een breed scala aan toepassingen. Met klanten in 94 landen en meer dan 45 jaar ervaring is deze originele, op textiel gebaseerde ventilatie-oplossing een beproefd en getest systeem.

FabricAir BV is de enige op de markt die klanten rechtstreeks bedient. Het elimineren van dure tussenpersonen, zoals dealers, agenten en groothandels garandeert kostenbesparende oplossingen, in combinatie met de professionele service en bouwkundige expertise waar het merk FabricAir voor staat.

Snelle levering, hi-Tech-producteigenschappen, eenvoudige installatie en ongeëvenaarde luchtverdeling zijn de kenmerken die FabricAir BV onderscheiden van de concurrentie. Wij bieden ondersteuning tijdens alle fases van een project, incl. installatieservice en onderhoudsprogramma’s.

Onze levertijd is doorgaans minder dan twee weken – verreweg de beste levertijden op de internationale installatiemarkt.

Kijk voor meer informatie op www.fabricair.com/nl

Nieuws gerelateerd aan FabricAir® B.V.

FabricAir

De ideale ventilatieoplossing voor sportfaciliteiten

Het binnenklimaat in sportfaciliteiten stelt speciale eisen aan de ventilatie-oplossing. De eisen veranderen aanzienlijk in de loop van de week en het jaar, afhankelijk van de activiteiten binnen de faciliteit. Vocht en geuren van atleten en toeschouwers beïnvloeden de lucht.

Lees meer »
FabricAir

HVAC-kanalen als een leuk esthetisch element

Textiele kanalen kunnen een leuk esthetisch element zijn voor de architecten en ontwerpers om mee te spelen. De meest inventieve systemen worden vaak gezien in waterparken, winkels en restaurants, waar het kanaalwerk wordt gebruikt om het algemene ontwerpschema te accentueren.

Lees meer »
2017-06-05 13.37.01 kopiëren

Veiliger ventilatietechniek in zwembaden en spa’s

Terwijl openbare zwembaden in heel Europa worden geüpgraded, is de keuze gevallen op nieuwe luchtverdeeltechnologie gebaseerd op textiel. Het textiele kanaal is corrosievrij en biedt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid van de luchtstroom, waardoor een gezonder en comfortabel binnenklimaat ontstaat.

Lees meer »
Textiele kanalen

Voordelen van textiele kanalen in restaurants

Restaurants hebben unieke eisen voor ventilatiekanalen die allemaal een grote invloed hebben op de gebruikerservaring. Het kiezen van een oplossing met goede akoestische waarden, hygiënische eigenschappen en esthetiek is essentieel om zowel aan het ontwerpmodel te voldoen als een optimaal gebruikerscomfort te creëren.

Lees meer »
FabricAir

Vrijwel stille luchtverdeling

De eisen voor geluidsniveaus verschillen enorm van toepassing tot toepassing. Bibliotheken, theaters, auditoria, concertzalen, opnamestudio's en religieuze gebouwen zijn voorbeelden van toepassingen die zeer lage geluidsniveaus vereisen; daarom zijn het minimaliseren van geluidsoverdracht en het regelen van de geluidskarakteristiek binnen de ruimte cruciaal.

Lees meer »
FabricAir

Verschillen tussen metaal- en textiele luchtverdeeltechnologie

In de 45 jaar sinds de introductie van op stof gebaseerde luchtdispersietechnologie is het concept ontwikkeld en verfijnd, maar de belangrijkste verschillen tussen HVAC / R-oplossingen op basis van textiel en op basis van materialen zijn nog steeds gebaseerd op comfort, hygiëne, efficiëntie en besparingen.

Lees meer »
Textiele luchtverdeelsystemen

Een lichtgewicht ventilatie-oplossing

Deze innovatieve technologie heeft een minimaal effect op de structurele integriteit van een gebouw, waardoor FabricAir textiele luchtverdeelsystemen ideaal zijn voor aanpassingen achteraf.

Lees meer »