FabricAir® B.V.

T: +31 (0) 181 848397
E: sales-nl@fabricair.com
W: www.fabricair.com

FabricAir® adviseert, produceert en levert op maat gemaakte oplossingen voor textiele luchtverdeelkanalen / airsocks voor een breed scala aan toepassingen. Met klanten in 94 landen en meer dan 45 jaar ervaring is deze originele, op textiel gebaseerde ventilatie-oplossing een beproefd en getest systeem.

FabricAir BV is de enige op de markt die klanten rechtstreeks bedient. Het elimineren van dure tussenpersonen, zoals dealers, agenten en groothandels garandeert kostenbesparende oplossingen, in combinatie met de professionele service en bouwkundige expertise waar het merk FabricAir voor staat.

Snelle levering, hi-Tech-producteigenschappen, eenvoudige installatie en ongeëvenaarde luchtverdeling zijn de kenmerken die FabricAir BV onderscheiden van de concurrentie. Wij bieden ondersteuning tijdens alle fases van een project, incl. installatieservice en onderhoudsprogramma’s.

Onze levertijd is doorgaans minder dan twee weken – verreweg de beste levertijden op de internationale installatiemarkt.

Kijk voor meer informatie op www.fabricair.com/nl

Nieuws gerelateerd aan FabricAir® B.V.

FabricAir

Vrijwel stille luchtverdeling

De eisen voor geluidsniveaus verschillen enorm van toepassing tot toepassing. Bibliotheken, theaters, auditoria, concertzalen, opnamestudio's en religieuze gebouwen zijn voorbeelden van toepassingen die zeer lage geluidsniveaus vereisen; daarom zijn het minimaliseren van geluidsoverdracht en het regelen van de geluidskarakteristiek binnen de ruimte cruciaal.

Lees meer »
FabricAir

Verschillen tussen metaal- en textiele luchtverdeeltechnologie

In de 45 jaar sinds de introductie van op stof gebaseerde luchtdispersietechnologie is het concept ontwikkeld en verfijnd, maar de belangrijkste verschillen tussen HVAC / R-oplossingen op basis van textiel en op basis van materialen zijn nog steeds gebaseerd op comfort, hygiëne, efficiëntie en besparingen.

Lees meer »
Textiele luchtverdeelsystemen

Een lichtgewicht ventilatie-oplossing

Deze innovatieve technologie heeft een minimaal effect op de structurele integriteit van een gebouw, waardoor FabricAir textiele luchtverdeelsystemen ideaal zijn voor aanpassingen achteraf.

Lees meer »
FabricAir

Snelle levertijden de hele zomer lang

Onze productie stopt niet wanneer de zon schijnt - zelfs niet tijdens de zomervakantie! Terwijl de meeste mensen op vakantie zijn, houden sterke productieplanning en een team van toegewijde bekwame medewerkers de wielen aan het draaien bij FabricAir.

Lees meer »