Delabie

Kommenstraat 20
1070 Brussel

T: 0032 25 20 16 76

www.delabiebenelux.com
info@delabiebenelux.com


DELABIE, een rijke geschiedenis
Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1927 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niethuishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.
En dit is slechts het begin…

Nieuws gerelateerd aan Delabie

Design in openbare toiletten

Wist u dat we gemiddeld acht minuten per dag in het toilet besteden? Dat resulteert in bijna 150 dagen van ons leven. Het is dan ook logisch dat gebruikers van openbare toiletten plaatsen verwachten die niet alleen schoon en gemakkelijk toegankelijk zijn, maar ook prettig en comfortabel.

Lees meer »
Delabie ISH

Sanitairpareltjes op de beurs

Bezoekers van de ISH, de internationale vakbeurs voor sanitair, verwarming, klimaatbeheersing en vernieuwbare energie, die van 14 tot en met 18 maart 2017 plaatsvindt in de Beurshal van Frankfurt, doen er goed aan een bezoek te brengen aan stand E07 in hal 4.0.

Lees meer »

DELABIE werkt met BIM

DELABIE stapt mee in de BIM werkmethodiek en biedt vandaag de meest gevraagde referenties aan als intelligent 3D-model.

Lees meer »

Specifiek sanitair voor de utiliteit, met het comfort van thuis

Iedereen die een sanitaire ruimte in een niet-huiselijke omgeving inricht, doet er verstandig aan niet alleen producten te selecteren op aanschafprijs, maar ook rekening te houden met aspecten als hygiëne, duurzaamheid, waterbesparing, veiligheid voor de gebruiker, vandaalbestendigheid, levensduur en installatie- en onderhoudsgemak.

Lees meer »
delabie

Terugblik VSK 2016

Waar huishoudkranen gemiddeld twintig keer per dag worden gebruikt, moeten kranen in utiliteitsgebouwen met gemak tweehonderd handelingen of meer per dag kunnen doorstaan, zonder in te boeten aan kwaliteit of levensduur.

Lees meer »
tempoflux delabie

TEMPOFLUX URINOIR | Zelfsluitende kraan met soepele bediening en strak design

Het strak design van de TEMPOFLUX maakt installaties mooier. De TEMPOFLUX urinoirspoeler heeft een innovatief systeem met stopkraantje en debietregeling geïntegreerd in de rozet. De kraan is gemakkelijk te onderhouden en biedt, met de soepele bediening, de gebruiker een niet onbelangrijk comfort. Deze urinoirspoeler met haakse aansluiting sluit automatisch af na 3 seconden en laat zo een aanzienlijke waterbesparing toe terwijl de hygiëne gegarandeerd blijft.

Lees meer »