Delabie

Kommenstraat 20
1070 Brussel

T: 0032 25 20 16 76

www.delabiebenelux.com
info@delabiebenelux.com


DELABIE, een rijke geschiedenis
Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1927 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niethuishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.
En dit is slechts het begin…

Nieuws gerelateerd aan Delabie

Delabie Tempoflux 3

TEMPOFLUX 3 | Design, waterbesparing, comfort en gemakkelijke installatie

De TEMPOFLUX 3 is uitgerust met een innovatief waterdicht systeem, gepatenteerd door DELABIE. De inbouwdoos kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden en de inbouwdiepte is regelbaar tussen 10 en 120 mm. De moderne afdekplaat combineert design, comfort en vandaalbestendigheid, dankzij de soepele bediening en het anti-blokkeersysteem.

Lees meer »
Delabie

Franse sanitairtechniek aan de Friese waterkant

Eén van de meest pittoreske plaatsjes in Nederland is wel Hindeloopen. De kleine stad in de Friese gemeente Súdwest-Fryslân heeft de bezoeker veel te bieden, waaronder een prachtige jachthaven. Mede-eigenaar Herman de Vries heeft er een sfeervolle aanlegplaats gecreëerd voor zowel vaste liggers als passanten en heeft hospitality hoog in het vaandel staan.

Lees meer »

Negentig jaar expertise mag gevierd worden!

Als Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen is DELABIE nog vrij jong voor de Beneluxmarkt. Toch bestaat het prachtige familiebedrijf uit het Franse Picardië al 90 jaar. Reden genoeg voor een feestje op de VSK-beurs 2018!

Lees meer »
TEMPOMIX 3

TEMPOMIX 3 inbouw

De TEMPOMIX 3 inbouwmodellen z n uitgerust met een innovatief waterdicht systeem, gepatenteerd door DELABIE. Dit nieuw concept combineert design en functionaliteit.

Lees meer »