Croonwolter&dros

Amsterdamseweg 53
3812 RP Amersfoort
Postbus 47
3800 AA Amersfoort
Nederland

Contact opnemen met Croonwolter&dros

bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-linkedin bedrijfsprofiel-youtube

Intelligentie door technologie
Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’ draagt Croonwolter&dros met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en automatisering en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met deze intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever.

Croonwolter&dros komt voort uit de fusie van Croon en Wolter & Dros. Croon was gespecialiseerd in elektrotechniek en automatisering. Wolter & Dros was gespecialiseerd in werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek. Met een rijke historie van 140 jaar Croon en 141 jaar Wolter & Dros zijn de ondernemingen samen goed voor meer dan 280 jaar ervaring in de techniek en opereren nu onder de merknaam Croonwolter&dros.

Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is Croonwolter&dros het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Croonwolter&dros is actief in de volgende markten: Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore en heeft vestigingen in heel Nederland.

Croonwolter&dros is onderdeel van TBI.

Nieuws gerelateerd aan Croonwolter&dros

Compleet installatieonderhoud op de campus

De Radboud Universiteit Nijmegen is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit. Samen met Radboudumc biedt het in 1923 als Katholieke Universiteit Nijmegen gestarte opleidingsinstituut een bruisende..

Lees meer »
museum more gorssel

Installeren tot kunst verheven bij Museum More Gorssel

In mei 2015 opende Museum More in Gorssel zijn deuren. Dit grootste museum voor Nederlands Modern Realisme is gevestigd in het voormalige gemeentehuis, met aan de achterzijde een nieuwbouwdeel. Hans van Heeswijk Architecten gaf dit unieke ensemble vorm. TBI-bedrijven Koopmans Bouw en Croonwolter&dros brachten het ontwerp als bouwteam ten uitvoer.

Lees meer »
Medisch Spectrum Twente MST Oldenzaal |

Oldenzaal | Medisch Spectrum Twente

Het markante Medisch Spectrum Twente (MST) in Oldenzaal, dat in de afgelopen honderd jaar in vijf fases is gebouwd, ondergaat op dit moment een grootschalige renovatie. In twee fases worden alle bouwdelen achter de oude voorgevel gerenoveerd en gemoderniseerd.

Lees meer »
ten thirty amstelveen

Amstelveen | Ten Thirty

Ten Thirty, het voormalige hoofdkantoor van KPMG, is het afgelopen jaar deels gerenoveerd en heringericht. Door de nieuwe indeling van het bouwdeel met kantoortuinen, stiltewerkplekken en een groot atrium, voldeed de bestaande klimaatinstallatie uit 2010 niet meer.

Lees meer »