CIAT

CIAT Nederland
Annie M.G. Schmidtweg 229
1321 NA, Almere

T: 036-5332587
E: info-nl@ciat.utc.com
W: www.ciat.nl

 

https://nl.linkedin.com/company/ciat-nederland-bv

Als Europese leider op het gebied van verwarming, koeling en kwaliteit van de binnenlucht ontwerpt, produceert en verkoopt CIAT oplossingen voor particulieren, de dienstensector, de gezondheidszorg en de industrie. De activiteiten zijn gebaseerd op optimalisatie van het energieverbruik en verbetering van de luchtkwaliteit en het comfort in gebouwen.

Als grote speler in de sectoren voor warmtepompen, koelsystemen en luchtverwerkingsinstallaties vindt CIAT schonere, zuinigere en veiligere oplossingen uit.

 

Nieuws gerelateerd aan CIAT

Basic fit

Basic Fit | Almelo

Als er één plaats is waar een goed werkende klimaatinstallatie van belang is, dan is het wel in een fitnesscentrum. De verhitte lijven van de sporters snakken hier naar verkoeling. Zo ook bij Basic Fit in Almelo, waar men kampte met een defecte koeling.

Lees meer »

‘Moderne technieken blazen nieuw leven in voormalig Burgerweeshuis’

Aan het IJsbaanpad in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Olympisch Stadion en de A10 is recent de transformatie van het voormalige Burgerweeshuis afgerond. Het Rijksmonumentale gebouw – een ontwerp van architect Aldo van Eyck (1918-1999) met een oppervlakte van ca. 6.300 m² BVO – biedt voortaan onderdak aan het hoofdkantoor en Noord-West regiokantoor van gebiedsontwikkelaar BPD.

Lees meer »
CIAT Nederland

Nieuwe Sales Manager CIAT Nederland

Marco Grolle start per 1 december 2017 als nieuwe Sales Manager van CIAT Nederland. Marco heeft ruim 20 jaar werkervaring binnen HVAC op zowel technisch als commercieel vlak. Hij was de laatste 14 jaar werkzaam bij WTH Vloerverwarming en –koeling.

Lees meer »

Duurzame nieuwbouw voor Singer Laren

In Laren is eind juni theater Singer Laren opgeleverd. Het theater vervangt de oudbouw uit de jaren vijftig, dat niet meer voldeed aan de technische en bouwkundige eisen van vandaag. Daarnaast is ook de oude villa die het museum en theater met elkaar verbindt, grondig gerenoveerd.

Lees meer »
CIAT

CIAT lanceert DYNACIAT

CIAT kondigt de lancering aan van de nieuwste generatie compacte, watergekoelde DYNACIAT koelmachines en warmtepompen, speciaal ontworpen voor middelgrote gebouwen. CIAT ontwerpt, produceert en levert verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsoplossingen (HVAC) die het energieverbruik optimaliseren en de binnenluchtkwaliteit en het comfort in gebouwen verbeteren.

Lees meer »
Nationaal Militair Museum

Perfecte klimaatcondities in Soesterberg

Het Nationaal Militair Museum (NMM), gelegen op het noordelijk deel van de voormalige vliegbasis Soesterberg, herbergt zowel een defensiebreed thematisch gedeelte als collecties van het Legermuseum en het Militaire Luchtvaartmuseum. Tijdens de realisatie van het in december 2014 in gebruik genomen gebouw is hoog ingezet op duurzaamheid en innovatie.

Lees meer »