Caleffi

Moesdijk 10-12
6004 AX Weert, NL

T: 0031 495 54 77 33
F: 0031 495 54 84 02

info.be@caleffi.com

Bedrijfsvoorstelling

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

– Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
– Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
– Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
– Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
– Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)

www.caleffi.com
Facebook: Caleffi Benelux
Youtube: Caleffi VideoProjects

Nieuws gerelateerd aan Caleffi

Optimaal comfort én veiligheid onder de douche

Ten behoeve van de bereiding van drink- en douchewater dienen comfort, gebruiksgemak en veiligheid stevig hand-in-hand te gaan. Met de recente introductie van het nieuwe hybride elektronisch mengventiel Legiomix® 2.0 serie 6000 legt Caleffi een kwalitatief hoogwaardige basis voor een stabiele, comfortabele watertemperatuur.

Lees meer »
terugstroombeveiligers

Nieuwste generatie terugstroombeveiligers

In Nederland zijn we gezegend met een uiterst betrouwbaar drinkwaterleidingnetwerk en daarmee verkeren we in een luxe positie. Nergens ter wereld is de kwaliteit van het drinkwater zo hoog als in de Nederlandse polder. En dat alles vrijwel zonder toevoeging van chloor of andere chemicaliën.

Lees meer »

Duurzaamheid troef binnen nieuwbouw MOSO

Distributiecentrum MOSO International, ZWAAG | Bamboe is niet alleen een hoogwaardig materiaal, het kan ook worden getypeerd als zeer duurzaam en grenzeloos veelzijdig. Dat blijkt wanneer we de producten en activiteiten van MOSO International nader onder de loep nemen.

Lees meer »
Caleffi Hydronic Solutions

Zorg voor de toekomst

Met de voor 2020 en 2030 geformuleerde Europese duurzaamheidsdoelstellingen aan de horizon treedt Caleffi Hydronic Solutions nadrukkelijk uit haar comfort zone.

Lees meer »
Caleffi Hydronic Design

Caleffi lanceert uniek systeemsoftware

De eerste belangrijke richtlijnen naar een duurzame toekomst zijn tot uitvoer gebracht ... en Caleffi blijft niet ter plekke trappelen! Met het oog op de Europese doelstellingen voor 2020 en 2030 wil Caleffi de volgende stappen zetten om betekenisvolle veranderingen te sturen in de HVAC-sector.

Lees meer »