Attema B.V.

Schelluinsestraat 1
4203 NJ Gorinchem

T: +31(0)183 650 650
E: info@attema.nl
W: www.attema.com

fb twit linked youtube

Attema is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Deze zijn onder te verdelen naar de marktsegmenten: Installatie, Bouw, Infra en Special Products

Gedreven professionals
Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals.
Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Altijd de klant centraal
Door goed naar klanten te luisteren, weten de medewerkers van Attema als geen ander wat er binnen de markt speelt. Dat resulteert steeds weer in verrassende producten met een duidelijke toegevoegde waarde voor de klant. Dit gecombineerd met een efficiënte logistiek en een persoonlijke service vertaalt zich in een maximale klantentevredenheid.

Oog voor mens en milieu
Als deelnemer aan een samenleving die constant in verandering is, neemt Attema natuurlijk ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Wat tot uiting komt in een beleid dat getuigt van respect voor mens en milieu.


Nieuws gerelateerd aan Attema B.V.

DeBouwerij_frame4 kopiëren

Next Building | Amstelveen

In Amstelveen wordt eind november de transformatie van kantoorgebouw World Wide Building naar woongebouw Next Building opgeleverd. In het pand, waarin ooit de Kamer van Koophandel was gevestigd, worden maar liefst 147 appartementen voor starters en doorstromers ingericht.

Lees meer »

AK2-RD kabeldozen: razendsnel 100% Winstalleren®

Specialist in hoogwaardige installatiematerialen Attema is altijd op zoek naar innovaties, die het werk van installateurs eenvoudiger moeten maken. Met Winstalleren® was al een enorme slag geslagen: hiermee kan 100% stekerbaar worden geïnstalleerd.

Lees meer »

Telgenflat Hengelo krijgt stekerbare installaties

De Robijn. Dat wordt de nieuwe naam van de Telgenflat, het voormalige kantoorgebouw aan de Markt in Hengelo (O) dat op dit moment wordt getransformeerd tot appartementencomplex. Op de bovenste vijf verdiepingen van het gebouw worden 20 studio’s en 63 appartementen ingericht, variërend in grootte van ruim 26 m² tot 63 m², inclusief een eigen keuken en badkamer.

Lees meer »

‘Stekerbare installaties dragen bij aan hoge bouwsnelheid in modulaire woningbouw’

In Nederland is circa 35% van de bevolking alleenstaand, maar het woningaanbod is zowel qua oppervlakte als beschikbaarheid niet toegesneden op deze gigantische groep. Het West-Brabantse Cubicco biedt hiervoor een oplossing: nieuwbouw van kleine, klimaatbestendige en energieneutrale woningen en appartementen voor alleenstaanden of kleine gezinnen, die liefst in communityvorm worden gerealiseerd.

Lees meer »