Airview

Noordeinde 114
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht

Postbus 299
3340 AG Hendrik-Ido-Ambacht

T: 078 – 652 18 00
F: 078 – 652 18 01
E: info@airview.nl
W: www.airview.nl


Airview Luchtbehandeling BV is totaalleverancier in klimaatoplossingen. Met het uitgebreide leveringsprogramma kunnen wij u de oplossing bieden voor iedere mogelijke situatie.

Producten
Ons leveringsprogramma is onderverdeeld in vijf overzichtelijke productcategorieën. De apparatuur is, op basis van het toepassingstype, in de volgende productiegroepen onderverdeeld: Warmtepompen & Koudwatermachines, Luchtbehandeling, Industriële Airconditioning, Watergekoelde Airconditioning en Comfort Airconditioning.

Diensten
Door een combinatie van apparatuur uit het productassortiment kunt u eenvoudig totaaloplossingen bieden richting uw klanten. Bij ons kunt u echter terecht voor méér dan alleen de levering van uw apparatuur.
Ondersteunende diensten vormen voor ons een belangrijk onderdeel van de totaaloplossing.

Advies en projectbegeleiding
Advies en begeleiding gedurende het volledige project.

Subsidie-advies en –aanvraag
Advies en ondersteuning bij de EIA- en ISDE-subsidies

Service & Aftersales
Inbedrijfstelling en assistentie bij storingen

Onderhoud
Koeltechnische inspecties en onderhoud

Garantie
Verlengde fabrieksgarantie op uw machines

Noodkoeling
Tijdelijke oplossingen en Noodkoeling via Recool

Onze Merken
Het productassortiment van Airview Luchtbehandeling is samengesteld uit een selectie van producten welke ontwikkeld en gefabriceerd worden door gespecialiseerde en gerenommeerde fabrikanten. Dankzij deze uitgebreide voorselectie kan Airview Luchtbehandeling kwalitatief hoogstaande producten met een concurrerende prijsstelling aanbieden. Voor uitgebreide informatie over de door ons vertegenwoordigde merken verwijzen we u graag door naar onze website.

Nieuws gerelateerd aan Airview

Noviteiten in luchtbehandeling: energiezuinig, duurzaam en plug-and-play

Tijdens de Vakbeurs Energie lag de nadruk op duurzame energieopwekking en energiebesparing. De stand van Airview Luchtbehandeling sloot hier naadloos op aan. De ‘totaalleverancier in klimaatoplossingen’ toonde diverse nieuwe, innovatieve warmtepompen, op basis van iedere bron (water/water, lucht/water, lucht/lucht).

Lees meer »
Airview Luchtbehandeling

HRU-EC Inverter

Airview Luchtbehandeling introduceert de nieuwe HRU-EC Inverter; een nieuwe generatie warmteterugwinningsunits met geïntegreerde koeling en verwarming. Deze nieuwe units vormen de opvolger van de HRU WTW-units met als belangrijkste verbeteringen: Een geïntegreerde inverter compressor, elektronisch expansieventiel en EC plug-fan ventilatoren.

Lees meer »
Vakbeurs Energie Airview

Vakbeurs Energie 2017

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 vindt de 13e editie van de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch plaats.

Lees meer »
Klimaattechniek

Totaalleverancier biedt méér dan alleen luchtbehandeling

Klimaattechniek wordt steeds complexer. Naast een optimaal binnenklimaat spelen ook energiezuinigheid, duurzaamheid en flexibiliteit een steeds grotere rol bij de keuze van het juiste klimaatsysteem, evenals service en ondersteuning. Niet alleen van de eindgebruiker, maar ook van de installateur.

Lees meer »

Prijstechnisch interessante WTW-unit

Met de introductie van de FAI-ED van UTEK heeft Airview luchtbehandeling een perfecte oplossing in huis voor een prijstechnisch interessante WTW-unit. De FAI-ED is een warmteterugwinunit bestaande uit vijf modellen, welke geschikt is voor woningen, winkels en kleine kantoorpanden. De WTW-unit is plug & play.

Lees meer »
STB Installatietechniek

Nijmegen | Zorgcentrum Huize Rosa

Zorgcentrum Huize Rosa in Nijmegen is in drie jaar tijd gefaseerd vervangen door nieuwbouw. Het nieuwe zorgcentrum bestaat grofweg uit twee onderdelen: de Woontoren en de Woongroepen. In de Woontoren zijn 56 appartementen ingericht voor ouderen die zorg vragen vanwege een lichamelijke beperking. In de Woongroepen wonen 39 ouderen met dementie.

Lees meer »