Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Het voegloze alternatief voor de tegel

Het voegloze alternatief voor de tegel

Onmiskenbare oppervlaktedesigns voor moderne badkamers

wedi levert al jaren innovatieve oplossingen en geschikte bouwelementen, waarmee dankzij de modulaire opbouw moderne ruimteconcepten voor alle soorten badkamers en natte ruimten eenvoudig, snel en veilig kunnen worden gerealiseerd. wedi breidt haar productportfolio voortdurend uit: nieuw in het assortiment  is de Top-serie met moderne, voegloze designoppervlakken, die passen bij ieder badkamerdesign.

wedi GmbhNieuw in het assortiment: de voegloze, aantrekkelijke en eenvoudig te reinigen wedi-designoppervlakken Fundo Top en wedi Top Wall bieden extra vormgevingsmogelijkheden in de badkamer. Fundo Top is ontworpen voor douchevloerelementen, wedi Top Wall kan op elk vlak oppervlak worden aangebracht.

De Top-serie biedt buitengewone oppervlaktedesigns in natuursteenlook en vormt het voegloze alternatief voor de klassieke tegel. De kant en klare designoppervlakken zijn verkrijgbaar als Fundo Top voor inloopdouches en als wedi Top Wall voor wanden en andere rechte oppervlakken.

Voegloos en gemakkelijk te reinigen

wedi GmbhDe oppervlakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De natuursteenoptiek van de grijze en antraciet-zwarte oppervlakken wordt mogelijk gemaakt door een composietmateriaal van minerale en vinyl-componenten. Het oppervlak is krasvast en robuust en kan bovendien gemakkelijk worden gereinigd. 

De nieuwe designoppervlakken vormen een voegloos, aantrekkelijk en onderhoudsvriendelijk oppervlak en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De elementen zijn gemaakt van hoogwaardige, door en door gekleurd  composiet en kunnen dankzij hun tijdloze kleurgeving in nagenoeg elk badkamerdesign worden geïntegreerd. Voor Fundo Top zijn de kleuren wit, grijs en antraciet-zwart verkrijgbaar, voor wedi Top Wall zijn grijze en antraciet-zwarte designoppervlakken in natuursteenlook verkrijgbaar.

Tekst en beeld: wedi GmbH
Uitgelichte afbeelding: Het eindresultaat spreekt voor zich: de hoogwaardige designoppervlakken zorgen in de badkamer voor een edele ambiance met een onmiskenbaar karakter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.